"Продължаваме промяната - Демократична България" поиска по-високи санкции за нарушаване на правилника на парламента

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (33)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Antikonti
  Antikonti
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Грозната Копейка, ако наистина е наказан за 1 заседание, защо днес пак е там?

 2. 2 Профил на bdr101178837
  bdr101178837
  Рейтинг: 307 Неутрално

  Например 30 тояги на голо за да не могат Възраждане да ви казват истината в очите. Няма да ги спрете със санкции само ще ги направите герой и още ваши гласоподаватели ще гласуват за тях, както става вече на два поредни избори за парламент.

 3. 3 Профил на lfd58673776
  lfd58673776
  Рейтинг: 72 Неутрално

  Ако ГЕРБ не впрегнат ресурса си за озаптяването на зомбитата от Възраждане, това за мен ще е сигурен признак, че нямат искрено желание в България да се случат нещата, и че Възраждане все още работят в тяхна полза.

  Засега председателят на Парламента, който толкова много настояваха да изберем, е неадекватен и безпомощен, а може би нарочно пасивен.

  Има и много други канали, по които да окажат влияние.

  И остави ПП/ДБ, в случая това, което вършат Костадинов и зомбитата му, ще доведе до голям катаклизъм в България. Насилието не може и не бива да се поощрява - това е най-важното.

 4. 4 Профил на Герберастията е диагноза
  Герберастията е диагноза
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  Вгъзраждане превърнаха заседанията на парламента в нещо като селска кръчма в края на работното време.

  "Румен Радев е последното спасение на България" Б.Борисов, 2023 г.
 5. 5 Профил на lfd58673776
  lfd58673776
  Рейтинг: 72 Неутрално

  само ще ги направите герой
  —цитат от коментар 2 на bdr101178837


  Медий, ти ли си?

 6. 6 Профил на Antikonti
  Antikonti
  Рейтинг: 267 Неутрално

  Например 30 тояги на голо за да не могат Възраждане да ви казват истината в очите. Няма да ги спрете със санкции само ще ги направите герой и още ваши гласоподаватели ще гласуват за тях, както става вече на два поредни избори за парламент.
  —цитат от коментар 2 на bdr101178837


  Да започнем с това, че тази "партия" изобщо не трябваше да съществува, заради чудовищните нарушения при учредителното й събрание? Все пак са я "учредили" починали лица и лица, които по това време са пребивавали в чужбина.

 7. 7 Профил на magnas
  magnas
  Рейтинг: 755 Неутрално

  Легитимно и законно избраното ръководство на НС може законно да назначи достатъчно на брой и достатъчно убедителни квестори. Те могат по нареждане да озаптяват законно всички, които пречат на работата или нарушават реда.
  Не е чак толкова сложно.
  И народа ще си отдъхне от простотии, и ще се работи повече!

 8. 8 Профил на Герберастията е диагноза
  Герберастията е диагноза
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  че Възраждане все още работят в тяхна полза.
  —цитат от коментар 3 на lfd58673776


  Със сигурност Гербиджа няма да се откажат от лост като "Вгъзраждане", с който да притискат ПП-ДБ. Точно за това стоят отстрани и се хилят дебилно на агресивната простащина на копейките в НС. Примитивна милиционерска логика.

  "Румен Радев е последното спасение на България" Б.Борисов, 2023 г.
 9. 9 Профил на Подкупен Цецко
  Подкупен Цецко
  Рейтинг: 971 Неутрално

  - В едно царство, град-държава имало един цар, които решил да вдигне данъците. Обаче се уплашил, че народа може да се разбунтува. Викнал министъра за съвет. Министърът му казал:
  - Царю, нашият народ е толкова заспал, че каквото и да направим няма да се разбунтува. И за да го докажа, разреши ми от твое име да взема някои мерки, за да ти го докажа.
  Съгласил се царят.
  Ден 1. Министър наредил да затворят всички порти на града-държава и оставил само една, която имала един тесен мост, за да минат по него с кола, трябвало да изчакаш насрещния, защото на моста имало място само за една кола. Както и очаквал помърморили хората, но спазили заповедта.
  Ден 2. Сложил такса на моста. Вече който искал да премине, да отиде на работа или да пазарува от пазара на съседният град, трябвало да плаща. Народа си плащал и си карал. Имало един, двама, които мрънкали, но и те плащали.
  Ден 3. Сложил на моста един евнух и му наредил да е*е всички наред. Сега, които искал да мине е по моста, освен такса отнасял и едно стабилно е**не.
  Отишъл министърът при царя и му разказал. Царят не повярвал на ушите си и наредил нищо да не се променя за още месец, след което издал заповед всички да се съберат на площада пред двореца. В уречения ден, след един месец, се събрали хората. Излязал царя и казал.
  - Скъпи поданици, измина един месец с новите наредби. Как се чувствате? Някой ако иска нещо да каже, да се оплаче, да даде препоръки, нека да говори сега, без страх, че ще го накажа или репресирам.
  Излязъл от тълпата един мъж и рекъл:
  - Царю, ако може сложи още 5-6 човека да ни е*ат докато чакаме да минем, че един горкият, едва насмогва и сутрин и вечер стават големи задръствания на моста.
  Всички прилики с реалността са случайни!

 10. 10 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8461 Весело

  А преди това Израждане пак се опита да "дава думата" :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 11. 11 Профил на Мариана Кълвачева
  Мариана Кълвачева
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  Всеки, който е бил диктуващ правилата си мисли, че тези ограничения , които той налага, ще важат само за останалите, но не и за него !!!
  Когато палачинката се обърне, и той вече трябва да ги изпълнява, защото не е на власт, тогава какво прави ?
  Точно така, тогава променя правилата в своя полза.

  Истината рано или късно излиза наяве.
 12. 12 Профил на shipka.1877
  shipka.1877
  Рейтинг: 825 Весело

  Явор Божанков не харесва това.

 13. 13 Профил на Kyncho Kynchev
  Kyncho Kynchev
  Рейтинг: 230 Неутрално

  Като започне да им се удря по джоба, първо наказание 20% от месечното възнаграждение, всяко следващо се качава с по 20% и отстраняване от 3 заседания. Ако и това не помогне боят помага винаги, животните само от това разбриат.

 14. 14 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5598 Неутрално

  До коментар [#2] от "bdr101178837":

  Истината?
  Това, че харесвате логореята на Копейкин, не означава че той казва истината.
  Копейкин лъже дори когато мълчи.
  Разликата между лъжа и истина е, че истината не винаги звучи правдоподобно.
  Докато лъжата е мехлем за ушите на матряла.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 15. 15 Профил на lfd58673776
  lfd58673776
  Рейтинг: 72 Неутрално

  Със сигурност Гербиджа няма да се откажат от лост като "Вгъзраждане", с който да притискат ПП-ДБ. Точно за това стоят отстрани и се хилят дебилно на агресивната простащина на копейките в НС. Примитивна милиционерска логика.
  —цитат от коментар 8 на КОЙ изпра Пеевски


  Това е наистина жалко. Може да съм наивен, но очаквах от ГЕРБ да се издигнат на висотата на това, което се случва, щом вече веднъж са заложили подкрепата си. Лошото е, че без тяхната подкрепа просто няма как да стане. Ако ще има саботажи от тоя сорт, просто няма как да успеем сами.

  Иначе, относно дебилното хилене, не е истина, но Баце се оказа най-мъдрия и даже най-интелигентния от всичките гербаджии, може би с изключение на Деница Сачева. Това, дето говориха за Митов, за Томиславчо, какви мозъци били... ми не, не са. Същите са като "остриетата" им Деса, Томислав или Георг. Вместо да ударят едно рамо на интелигтентните хора, които биват нападнати вероломно от простаците от Възраждане, се хилят злорадо. Единствен Баце показа с изражението си, че осъзнава какво се случва.

  Всъщност, теорията, че в ГЕРБ има интелигентни хора, а Баце им е нещо като маскот, май не е вярна. Май той е най-умния, всъщност. Може би затова и не могат без него.

 16. 16 Профил на batzdravo
  batzdravo
  Рейтинг: 3498 Весело

  - В едно царство, град-държава имало един цар, които решил да вдигне данъците. Обаче се уплашил, че народа може да се разбунтува. Викнал министъра за съвет. Министърът му казал:- Царю, нашият народ е толкова заспал, че каквото и да направим няма да се разбунтува. И за да го докажа, разреши ми от твое име да взема някои мерки, за да ти го докажа.Съгласил се царят......Излязал царя и казал.- Скъпи поданици, измина един месец с новите наредби. Как се чувствате? Някой ако иска нещо да каже, да се оплаче, да даде препоръки, нека да говори сега, без страх, че ще го накажа или репресирам.Излязъл от тълпата един мъж и рекъл:- Царю, ако може сложи още 5-6 човека да ни е*ат докато чакаме да минем, че един горкият, едва насмогва и сутрин и вечер стават големи задръствания на моста.Всички прилики с реалността са случайни!
  —цитат от коментар 9 на Подкупен Цецко  До коментар [#9] от "Подкупен Цецко":

  Да, бе, какъв шок изживях и аз, когато онодих жената, па тя налита да ма цалива!!!
  Ужас! ;)
  Че на вас, поданиците, на "добрия цар" виждам, че ви е хубаво!
  Ама се правите на глухи, когато ви казват, че има и граждани, които не са съгласни да бъдат онождани! И се чудите, на висок глас, как е възможно! ;)

 17. 17 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2755 Неутрално

  ДБ искат да линчуват Костадитов, но това не е демократично, да го прави Демократичната Б.
  Новият председател се оказа толерантен и това ДБ не го харесват. Те си падат по разгром на врага, което е характерно за кафявите партии.

  Judjuk
 18. 18 Профил на kha
  kha
  Рейтинг: 114 Неутрално

  Ако ГЕРБ не впрегнат ресурса си за озаптяването на зомбитата от Възраждане, това за мен ще е сигурен признак, че нямат искрено желание в България да се случат нещата, и че Възраждане все още работят в тяхна полза.
  —цитат от коментар 3 на lfd58673776


  ГЕРБ диктуват на Възраждане как да гласуват, а ти чакаш да ги озаптяват. Това са отделни пипала на един октопод, като само маркетингово са насочени към различен вид избиратели за да акумулират повече депутати в Парламента като цяло.

 19. 19 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1281 Разстроено

  Грозната Копейка, ако наистина е наказан за 1 заседание, защо днес пак е там?
  —цитат от коментар 1 на Antikonti


  Защото в парламента на Мутроландия е така.

  Свиквайте!

  Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti Sat
 20. 20 Профил на kha
  kha
  Рейтинг: 114 Неутрално

  Например 30 тояги на голо за да не могат Възраждане да ви казват истината в очите.
  —цитат от коментар 2 на bdr101178837


  Възраждане вкараха Пеевски в конституционната комисия и когато Божанков излезе да им каже истината в очите те скочина и направиха сцена за да бъде прекратено заседанието и те да се изнижат като пръдни. Удивително е как в тази държава материала кълве на подобни евтини номера. Затова никога няма да се оправим.

 21. 21 Профил на Академика го пое целия и на Буда и на Дебелия
  Академика го пое целия и на Буда и на Дебелия
  Рейтинг: 275 Неутрално

  Навярно считат, както обикновено, че нарушаване на правилника означава всичко, което не е в унисон с блажената им увереност в Посолството.

 22. 22 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2525 Разстроено

  ""Споделям разбирането, че достойнството трябва да се пази - първо на институцията, след това на обществото, което се изразява от нас като народни представители"

  За съжаление, никоя партия не мисли за абстрактното "общество". Да, мислят за избирателите си. В случая с Копейкин, мисълта за избирателите му не възпира неговите маймунджулуци. Точно обратното- те са го докарали до Народното събрание.

  Пътят за разрешаване на конфликта е Русия да напусне Украйна! Това е пътя за разрешаване на конфликта! (Сана Марин, финландска премиер-министърка)
 23. 23 Профил на Матрял
  Матрял
  Рейтинг: 127 Неутрално

  ПП/ДБ се издъниха елементарно с ДП в комисията за конституцията, от тук насетне са заложници на ДПС. То се и очакваше, де, ДПС няма да сдадат каскетурата толкова лесно, ако не са си осигурили друг лост за контрол, каквато може да бъде тази комисия. Без значение каскета ли я оглавява или друг. А ПП/ДБ дори да махнат каскета и да направят каскетурата под контрол, ще са изпуснали основното - влиянието на ДПС си остава, изместено на друго място.

  От друга страна Боко, уж подкрепя ПП/ДБ, но ще е само до падането на каскета, след това ще се гушне с поредните силни, най-вероятно ДПС. Ако междувременно неговите си Томета, Деси и ПКП не му издърпат килимчето изпод краката - яд ги е, че не те взеха постовете, а Боко отстъпи и май вече му точат ножа. Поне за Дидо от Хаскюу е сигурно.

  В крайна сметка защо ли се надявахме на нещо от ПП/ДБ, след като не получиха достатъчно гласове да изринат кочината, а се опитват да го направят с компрометирани личности?!? Така не се прави според мен и не вярвам да успеят - нито за Евро-то, нито за Шенген, нито за правосъдието.

  Song: https://www.youtube.com/watch?v=hL8ntC9IkdY - LOVE IT 🎉🎉🎉 orc meat to the BBQ! Remind: https://www.dnevnik.bg/analizi/2012/12/24/1975054_da_se_publikuva_pod_post_nomer_3nastroenieto_-/
 24. 24 Профил на feniks_na_gril
  feniks_na_gril
  Рейтинг: 74 Неутрално

  А, не, нека има циркове. Аз за какво да гледам парламентарни заседания, ако няма поне да се обиждат. Да се плюят, да се бият...

  Иначе, сериозно, някой, който разбира, може ли да ми обясни защо Копейкин и приматите му не бяха изхвърлени от охраната след тая изцепка? В крайна сметка, доколкото видях, Късочленков постигна точно каквото искаше - прекрати заседанието.

 25. 25 Профил на feniks_na_gril
  feniks_na_gril
  Рейтинг: 74 Неутрално

  Например 30 тояги на голо за да не могат Възраждане да ви казват истината в очите. Няма да ги спрете със санкции само ще ги направите герой и още ваши гласоподаватели ще гласуват за тях, както става вече на два поредни избори за парламент.
  —цитат от коментар 2 на bdr101178837


  Ти си идиот.

 26. 26 Профил на Галя Станчева
  Галя Станчева
  Рейтинг: 5264 Неутрално

  Грозната Копейка, ако наистина е наказан за 1 заседание, защо днес пак е там?
  —цитат от коментар 1 на Antikonti


  Защото го наказа с отстраняване от заседанието вчера и то, заседанието, приключи.

 27. 27 Профил на gpj101139736
  gpj101139736
  Рейтинг: 1483 Неутрално

  По тези неприятни (благодарение на провинциалните изроди и лумпени отрепки от вГЪЗражданите) случки най-много си проличава, че в страната няма нито закони, нито правосъдие! И то за неща, които засягат политици и управляващи!!! Не ми се мисли какво могат да направят ПАК БЕЗНАКАЗАНО тези боклуци с някой простосмъртен!!!???

 28. 28 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2962 Неутрално

  Като се има предвид умствената възраст на нарушителите, трябва да се използват изпитаните методи от началното училище -- например изправяне в ъгъла.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 29. 29 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2962 Неутрално

  Ти си идиот.
  —цитат от коментар 25 на feniks_na_gril


  И то от тези, които пишат герои с ис-кратка

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 30. 30 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 2021 Неутрално

  До коментар [#8] от "КОЙ изпра Пеевски":

  Квалификации като "късопишков" и "меки китки" определено не помагат.

  "Радев е три пъти по-добре, отколкото Герджиков": Nessarox
 31. 31 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7254 Неутрално

  За такива, като "Възраждане", всяко наказание е малко. Трябва да ги изхвърлят от парламента.

 32. 32 Профил на Hristov
  Hristov
  Рейтинг: 2052 Весело

  Жалкарите от ПП и онова нещо...

  Глупостта у някои е безмилостна като Съдбата!
 33. 33 Профил на русороби вън
  русороби вън
  Рейтинг: 275 Неутрално

  Например 30 тояги на голо за да не могат Възраждане да ви казват истината в очите. Няма да ги спрете със санкции само ще ги направите герой и още ваши гласоподаватели ще гласуват за тях, както става вече на два поредни избори за парламент.
  —цитат от коментар 2 на bdr101178837


  Копейките не са казали нито една истина от началото на съществуването си, абдал. И множествените числа не се пишат с й. Неграмотен боклук.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK