Пеевски за заседанието на съдебния съвет по отстраняването на Гешев: Лакърдии

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (23)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danvan
  danvan
  Рейтинг: 1289 Неутрално

  Прасето няма място не само в комисиите, но и в парламента.
  Изключително срамно е, също така представлява репутационен риск за държавата.
  А после Габьо има да квичим за Шенген "аз съм еб*ти п*ча, но никой не ме обича"....

  Мутрите от 90-те поеха открито държавата, а ние ги последвахме. Sapienti Sat
 2. 2 Профил на alg57373608
  alg57373608
  Рейтинг: 1356 Весело

  Какви умни думи знае този интелектуален гигант:)))))))))))))))

 3. 3 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 567 Неутрално

  Между другото, тук съм съгласна с Пеевски,че са лакърдии

  12 часа ВСС да изслушва разни свидетели за емоционалното състояние на Гешев е меко казано "приказки под шипковият храст "

  Смятам,че емоционалното му състояние се е сринало след думата "Enter " ,а не след взрива

  Не си губя времето да отговарям на тролове . “Pacta sunt servanda”
 4. 4 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 567 Неутрално

  Ново 20 :)

  Гешев дава обратен! Отлага изявлението си към нацията
  .

  Не си губя времето да отговарям на тролове . “Pacta sunt servanda”
 5. 5 Профил на gpj101139736
  gpj101139736
  Рейтинг: 1513 Неутрално

  Боже мили! В нормална държава този смръдлив глиган щеше да чете новините от вестника в затворническата си килия преди да си избърше задника с него. А в Задунайския бандитустань вече участва в комисии, прави предложения и всякакви други неща демонстрирайки гордо слугинския си речник! Ужас!!!

 6. 6 Профил на tulup
  tulup
  Рейтинг: 1538 Неутрално

  Герболяка, дето на всичкото отгоре гласува за тоя член на комисия, може ли да ми посочи кой е еквивалента на Шиши в САЩ, Германия, Холандия след като твърди, че "корупция имало навсякъде"???

  Не ме търсете преди обяд
 7. 7 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Браво, само така!

 8. 8 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 2008 Неутрално

  Ми то "лакърдии" е равно на "полит. боклук". Все изказвания на недорасляци за държавно управление. А Каскетя нема ли некое трупче за шиши

 9. 9 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1500 Весело

  Прав е. Прави впечатление, че Пеевски говори много по-гладки и добре български от Киро Несложното. Слушахте ли как съдиите говорят? Хахахах няма такава гавра с българския, за двойки са всичките.

 10. 10 Профил на Ген. Колев
  Ген. Колев
  Рейтинг: 662 Неутрално

  Изплува най-уродливото лице на ДС-КГБ мафията -вижте го той коли, той беси. Чакайте реформи, когато цъфнат налъмите на 36-ти май. Целта им е проста и ясна като постна боб чорба - Маргинализиране на ПП-ДБ и последващото им умъртвяване, после всичко пак по старому както си е в Задунайская Губерния. Който не е разбрал или се прави, че не вижда, утре е аут. А това е наистина последния влак за страната ни. Изтървем ли го, сме обречени.

 11. 11 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1500 Весело

  До коментар [#3] от "nessarox"

  Гешев трябва да заведе дело срещу медиите на Прокопа за тормоз. Не са спрели с натиска и тормоза от години. Така никой не може да работи.

 12. 12 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1500 Весело

  До коментар [#6] от "tulup":

  Това че не знаеш и не се е писало в грантаджийските медии, значи ли , че не съществува? Не мисля.

 13. 13 Профил на Хюго Босов
  Хюго Босов
  Рейтинг: 1500 Весело

  До коментар [#10] от "Ген. Колев":

  ДС- КГБ- БКП търси в ДБ. там са все ДС ченгета или деца на видни комунистически "династии". Мирче, Бокикиев, прокопв, василев, Дремджиев.... да продължавам ли? И тези ме учат на ервоатлантизъм? Ноу, тенкс.

 14. 14 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 3290 Неутрално

  До коментар [#9] от "Хюго Босов":

  Не Шиши речникът му е около 200 думи в стил ,,лакърдии"

 15. 15 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 567 Неутрално

  До коментар [#3] от "nessarox"Гешев трябва да заведе дело срещу медиите на Прокопа за тормоз. Не са спрели с натиска и тормоза от години. Така никой не може да работи.
  —цитат от коментар 11 на Хюго Босов


  Ако се чуства стресиран Гешев и под натиск и тормоз от дадена медия, да предяви иск за уронване на липсващ престиж на гл.прокурор .
  В защитната си теза по историята с "политическия боклук" Гешев се опитва да убеди ВСС, че е бил много стресиран от взрива и затова е "изпуснал една дума". Затова съветът изследва емоционалното му състояние, макар че пресконференцията бе две седмици след експлозията.

  Не си губя времето да отговарям на тролове . “Pacta sunt servanda”
 16. 16 Профил на han_kurbat
  han_kurbat
  Рейтинг: 782 Весело

  Христо към Делян:
  Fight, babe, I'll fight
  To win back your love again.

 17. 17 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2446 Весело

  Гешев може да е имал трудно детство. Това също трябва да се провери.

  подпис
 18. 18 Профил на Анти Шишковци
  Анти Шишковци
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Сънища: Пеювски на разпит в прокуратурата: Схемата, която прилагахме с мама е следната - Заповядвах на Банкя да осигури пари от бюджета и да се прехвърлят на държавното дружество "Автомагистрали", което се води строител на пътища. Мама ми беше дала списък на хората, които да се назначат за шефове на "Автомагистрали". Дружеството обаче не разполага нито с техника, нито с персонал да строи и сключва договори за наем на механизация, служители, доставки и т.н. Затова давах списък на мои фирми на Банкя и му нареждах да организира сключване на договори между "Автомагистрали" с тези фирми. Той натоварваше Томи Габровеца да свърши работата. Томи правеше някакви консултации по въпроса с шефа на ДАНС и Владко Горанов, които бяха хора на Мама. След като договорите се сключваха, Банкя беше задължен да даде знак на Владко Горанов да започне авансово превеждане на средствата за строителство на моите фирми през "Автомагистрали". В момента, в който парите отиваха в сметките на фирмите ми, започвах дълъг и оплетен път от прехвърляния, за да ги изтегля накрая в брой и да ги скрия в бункерите, защото американците следяха много внимателно банковите ми сметки. Успяхме да запазим сметки в банки през подставени лица. Затова ни намагнитиха с Мама. На Банкя дадохме правото единствено да се занимава с контрабандата и пудрата. Посредник му беше Пашата. Нали разбирате, че това, което правеха братя Галеви, Таки, Къро, Пашата и т.н. не може да се случи без подкрепа по цялата верига на властта. Аз и Мама отговаряхме за източването на всички приходни агенции, събирателни дружества, Фонд "Земеделие", Здравна Каса, ТЕЦ-ове, тотото и т.н. Източихме военно - временните резерви. Тогава бях на 22, когато ме инсталираха в надзорния съвет. По това време бях и в борда на директорите за раздаване на лицензи за търговия с оръжия. От тогава този бизнес е наш. Сега с тази война падат такива печалби..... американците обещаха заради това да ме изкарат от намагнитените. Е, излъгах ги да им направя конституцията с ония от ПП както те искат. Голямо крадене беше при кака Етем, когато ме направиха зам. министър. В Министерството на транспорта, когато бях шеф на парламентарната комисия нито една поръчка не мина без моя санкция. Е е ... хубави времена бяха! Правим и закриваме партии както си искаме. Парламентът е наш. Става с пари, нали разбирате? Гебрев го изпуснахме. С КТБ го направих добре. Всички профсъюзи са под мой контрол. Заслугата да имаме тази власт се дължеше на дядо. Той беше виден участник в организирането на демокрацията още от 85-та, но си отиде 89-та. Завеща ми да бъда Царят и го направи. Организацията беше по правилата на италианската мафия. А сега ме освободете, защото ме чака много работа в Парламента.

 19. 19 Профил на plynii
  plynii
  Рейтинг: 1171 Неутрално

  Този Пеевски ще бъде ли някога обвинен, осъден и вкаран в затвора?

 20. 20 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 8652 Весело

  Ако с този речник Пеевски е писал предложението на ДПС за промяна на конситуцията ... :)

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 21. 21 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7430 Неутрално

  То , че беше цирк, цирк беше, ама Пеевски да каже, кой го подготвя от години.

 22. 22 Профил на k.i.p.
  k.i.p.
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#6] от "tulup":

  Еми Сорос какъв е? Или той е добър олигарх? На запад, особено в САЩ е пълно с олигархична измет, не знам какво се правите на ударени. Те Шиши, Мустака, Божков и Ко. от кой мислиш, че се учат!?

 23. 23 Профил на konservator.bg
  konservator.bg
  Рейтинг: 1046 Неутрално

  Тоя е брутален простак – такъв няма за какво да го забележиш около кофа за боклук, а той е в Парламента!
  Когато си толкова тъп, нищо и никой не може да ти помогне да се култивираш.

  Caps Lock Error! Ако има дискусия за нещо, за което не сте достатъчно запознати, устоявайте на желанието да се включите.
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK