Одобрявате ли промените в кабинета?

2412 гласа
 1. Виж резултати
Коментари (21)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 489 Неутрално

  Само предсрочни избори ще успокоят обстановката в държавата, независимо дали се харесват или нехаресват на едни или други групи от обществото

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 2. 2 Профил на nessarox
  nessarox
  Рейтинг: 732 Неутрално

  Промените в кабинета са , както писа един адвокат :
  "Все едно дани кирилов ги е джуркал "

  Всички сме в кочината , но някои гледат към звездите :)
 3. 3 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2358 Неутрално

  Разсмяха ме. Силно!
  Трябва да си тръгне и председателят на останалите министри.
  Без Боко, без Бай Х, без тикви,,...

 4. 4 Профил на cht28646393
  cht28646393
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дневник, колкото и нескопосано да се опитвате да блокирате по IP, вземете по-добре четете и блокирайте по коментари - ако моите са "подбуждащи към насилие" или каквото там, то половината коментари са обиди, лъжи и "подбуждащи към омраза". FYI only - в момента съм със SOCKS някъде от Израел, мисля че от Рамат Хашарон.

 5. 5 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7240 Неутрално

  Едни близки до Пеевски, се смениха с други близки до Пеевски.

 6. 6 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3673 Неутрално

  Поредното манкиране на тиквата. Късно е за всякакви промени в кабинета. Оставка и предсрочни избори за които, както се оказва, нито една група не е готова.

 7. 7 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 444 Любопитно

  Хммм ... интересен въпрос, Одобрявате ли промените в кабинета?
  Бих се радвал, ако протестите променят основно целия кабинет, тогава бих казал, ДА одобрявам.
  Поздрави от непознат остров.

  robin ot Crusoe
 8. 8 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3301 Неутрално

  До коментар [#1] от "neut":

  Само предсрочни избори ще успокоят обстановката в държавата, независимо дали се харесват или нехаресват на едни или други групи от обществото
  —цитат от коментар 1 на neut

  Колега, нали след предсрочните избори отново ще има непредставени или представени, но неуправляващи, които също ще започнат да протестират.
  И да искат нови предсрочни избори.
  Ами демокрацията не работи така. Това е записано и в Конституцията ни.
  По тази причина недоволните (и негласувалите) са длъжни да си изсърбат попарата и на следващите редовни избори да гласуват.
  С главите си.
  Останалото е анархия.
  И тероризъм, ако се вземе спирането на тока в метрото, с което протестиращите са напълно съгласни!!!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 9. 9 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1669 Неутрално

  Оставка на Гешев и Борисов! Всичко останало е смехория.

 10. 10 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4561 Любопитно

  До коментар [#8] от "Депутат 241":

  "А девокрацията не работитака!"

  Как "не работи демокрацията"? Не е демократично да има предсрочни избори? Значи преди няколко години, когато имаше прессрочни избори, не сме били демокрация!?

 11. 11 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4561 Любопитно

  Интересно е сега къде ще живее бездомникът Vladi G? 🤣😂

 12. 12 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1544 Любопитно

  Някой от гласувалите за опцията "Да, освен смените Борисов направи и нужни рокади" може ли да аргументира позицията си?

 13. 13 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 686 Любопитно

  Кои промени?

  Аз не зареждам в Лукойл.
 14. 14 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4561 Неутрално

  Освен оставката на Борисов и Гешев трябва да се настоява преди разпускането на този парламент да се промени изборния кодекс, за да се въведе някакъв вид дистанционно гласуване! Много е важно и да се прочистят избирателните списъци от стогиците хиляди мъртви души!

 15. 15 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  До коментар [#12] от "Virgin":

  "Някой от гласувалите за опцията "Да, освен смените Борисов направи и нужни рокади" може ли да аргументира позицията си?"

  Може разбира се, взел е пет лева.

 16. 16 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5895 Весело

  Ремонт на ремонта трябва. Това поне го могат!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 17. 17 Профил на George Svinarov
  George Svinarov
  Рейтинг: 1435 Неутрално

  До коментар [#8] от "Депутат 241":

  "Колега, нали след предсрочните избори отново ще има непредставени или представени, но неуправляващи, които също ще започнат да протестират.
  И да искат нови предсрочни избори.
  Ами демокрацията не работи така. Това е записано и в Конституцията ни.
  По тази причина недоволните (и негласувалите) са длъжни да си изсърбат попарата и на следващите редовни избори да гласуват."

  Няма такъв филм!
  С встъпването си в длъжност парламента встъпва в ролята си на страна на обществения договор. В момента в който другата страна (суверена) реши, че правителството излъчено от парламента не изпълнява задълженията си по въпросния договор прекратява договора откъм частта му правителство. А когато (както в случая) суверена смята, че парламента не е в състояние да излъчи правителство, което да защити правата му по въпросния договор има право да прекрати и да отиде на нови избори. Там партиите ще представят концепции (програми) и суверена ще реши. И докато не се намери партия, която да изпълнява програмата си процеса ще продължава. Вие се опитвате да вмените вината за този процес в суверена. Защо не се замислите, че всъщност докато изпълнителната власт лъже, неизпълнявайки програмата си, няма как да се изпълни договора. И вината определено е в този, който не си изпълнява задълженията.
  Нали не смятате, че ГЕРБ, която обеща да се бори с корупцията изпълнява това си задължение по договора със суверена? Е, заради това се случва всичко.

 18. 18 Профил на limbize
  limbize
  Рейтинг: 451 Весело

  До коментар [#8] от "Депутат 241":"А девокрацията не работитака!"Как "не работи демокрацията"? Не е демократично да има предсрочни избори? Значи преди няколко години, когато имаше прессрочни избори, не сме били демокрация!?
  —цитат от коментар 10 на vassilun


  преди няколко години мандатоносителят отегли подкрепата си за правителството, сега няма такова нещо

 19. 19 Профил на Бубенце
  Бубенце
  Рейтинг: 572 Весело

  Суверенът Свинаров. Ти да видиш!

 20. 20 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1679 Неутрално

  НЕ!
  ОСТАВКА!

  В Русия съм! В Русия съм!
 21. 21 Профил на limbize
  limbize
  Рейтинг: 451 Неутрално

  До коментар [#8] от "Депутат 241":"Колега, нали след предсрочните избори отново ще има непредставени или представени, но неуправляващи, които също ще започнат да протестират.И да искат нови предсрочни избори.Ами демокрацията не работи така. Това е записано и в Конституцията ни.По тази причина недоволните (и негласувалите) са длъжни да си изсърбат попарата и на следващите редовни избори да гласуват."Няма такъв филм! С встъпването си в длъжност парламента встъпва в ролята си на страна на обществения договор. В момента в който другата страна (суверена) реши, че правителството излъчено от парламента не изпълнява задълженията си по въпросния договор прекратява договора откъм частта му правителство. А когато (както в случая) суверена смята, че парламента не е в състояние да излъчи правителство, което да защити правата му по въпросния договор има право да прекрати и да отиде на нови избори. Там партиите ще представят концепции (програми) и суверена ще реши. И докато не се намери партия, която да изпълнява програмата си процеса ще продължава. Вие се опитвате да вмените вината за този процес в суверена. Защо не се замислите, че всъщност докато изпълнителната власт лъже, неизпълнявайки програмата си, няма как да се изпълни договора. И вината определено е в този, който не си изпълнява задълженията.Нали не смятате, че ГЕРБ, която обеща да се бори с корупцията изпълнява това си задължение по договора със суверена? Е, заради това се случва всичко.
  —цитат от коментар 17 на George Svinarov


  Кой народ? Колко хора? Орешарски падна заради външно въздействие, иначе си използваше задните входове повече от година. И други глупости четох Тиквичката го било страх от служебно правителство - ме не, не го е страх - последните избори ги спечелиха при служебно правителство , уж назначено от Радев. И от Гешев не го е страх, чисто процедурно. Ще се насрочат избори за президент за ноември, Радев ще загуби и януари живо-здраво оставка и предсрочни избори с дата на редовните.
  След организираният цирк със сестрите последва "Мутри вън" понеже мутрите му олепиха съветник с една бала секретни документи. Забележете, че за Милишев нищо не се говори там няма политически дивидент, набляга се на Узунов. "Мутри вън" ше вика, па Милушев със секретните разработни на военно разузнаване срещу Златко Баретата, аман.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK