Съгласни ли сте ваксинираните срещу COVID-19 да имат предимства?

1946 гласа
 1. Виж резултати
Коментари (22)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2601 Неутрално

  Ваксинираните си повреждат имунната система.
  Щом са готови да го правят в името на някакви привилегии - прав им път.

 2. 2 Профил на mitakadm
  mitakadm
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Да променят и правилата за движение по пътищата. Ваксинираните е винаги с предимство, а ако на кръстовище се срещнат двама или повече ваксинирани водачи, предимство да има Пфайзер пред АЗ, а ако двамата водачи са с Пфайзер, този който си я бил първи, а ако и тогава са равни, да се даде предимство на Гея, а ако и двамата са с нетрадиционна сексуална ориентация, да се даде предимство на чернокожия, а ако и двамата са цветнокожи, лявостоящия да е с предимство.

  Колкото повече - толкова повече
 3. 3 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1231 Весело

  Анкетата като цяло е пропагандиране на омраза. Ваксинираните нямат предимства, а се ограничават правата не неваксинираните.

  мурзилка
 4. 4 Профил на Маршалов
  Маршалов
  Рейтинг: 1231 Неутрално

  Хм, не знам защо предният коментар ми се показа с настроение весело. Бъг някъф?

  мурзилка
 5. 5 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 1020 Весело

  Моля, участниците в движението, използващите мигачи да престанат да ме дискриминират, че аз не ползвам! Да НЕ ползвам мигачи, докато шофирам, си е мое изконно право! Въпрос на личен избор е. Не ми ограничавайте свободата и правото ми на свободен избор! А някой запознат ли е с дългосрочните странични ефекти при честа употреба на мигачи?! Знаете ли как се увреждат ставите на пръстите ви?! Артроза на пръстите на ръцете е най-малкото, което ни чака. Колко други рискове крият и не ни казват, ехе ... . Пък и – щом не ги виждам като работят – няма никаква полза от тях. Само пълним гушите на производителите на светодиоди.

 6. 6 Профил на DDR
  DDR
  Рейтинг: 1975 Любопитно

  До тука 4 коментара и все попръжни по ваксинираните....
  Забелязвам следната тенденция -> най-агресивни в налагането на мнението си са тези, които претендират да са най- либерални, готини и отворени - > моят опит показва че това са зверолюби (хеле пък кучелюбите), зелени, духовно извисени, не ядящи месо, античалгарите и напоследък антиваксинарите ...

  Im Kapitalismus wird der Mensch durch den Menschen ausgebeutet; im Sozialismus ist es umgekehrt. "Gleichberechtigung ermöglicht Freiheit, weil Ungleichheiten nicht negiert werden. Gleichstellung ist Gleichmacherei, die den Menschen nicht mehr in seiner Individualität, sondern nur als Vertreter eines Kollektivs wahrnimmt"
 7. 7 Профил на blagoj
  blagoj
  Рейтинг: 634 Неутрално

  Твърдението на някои, че грижата за тяхното здраве интересува само тях, но не и останалите е погрешно, защото медицинската помощ в България (и това е правилно) се заплаща солидарно от здравно осигурените. Тези, които не се реазболяват плащат лечението на тези, които тежко се разболяват. Това дава право на нормалните хора да поискат идиотите като Мангъзов, които не се ваксинират да имат ограничени права, независимо от това, дали и в каква степен ваксинирането ограничава епидемията или само предпазва от влизане в болница.

 8. 8 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2601 Неутрално

  До коментар [#7] от "blagoj":

  Правилно!
  А наднормено тегло имаш ли? Ежедневно спортуваш ли?
  Защото медицинската помощ в България (и това е правилно) се заплаща солидарно от здравно осигурените. Тези, които не се реазболяват плащат лечението на тези, които тежко се разболяват.

 9. 9 Профил на blagoj
  blagoj
  Рейтинг: 634 Неутрално

  До коментар [#8] от "atmanpg":

  Спортувам и нямам наднормено тегло. А ти? Пушачите и пияниците си плащат чрез акциза. Редно е и идиотите като Мангъзов (и това е правилно) да си платят.
  П.С.
  Идиотите казват така - свободен съм и мога да правя с моето тяло каквото си искам. Свобода, казват. Само че като се ваксинира, човек става по-свободен, а като не се ваксинира - по-малко свободен. В това е парадокса, но идиота няма достатъчно в главата, за да го разбере.

 10. 10 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 552 Неутрално

  Защо е цялото това напрежение? Природата си знае работата, естествения отбор никой не го е отменял. Ако няма повече никакви ограничения при никакви условия (каквото е желанието на всички - ваксинирани и неваксинирани), болниците ще се позапълнят, това не може да се избегне. Неваксинираните сами ще заприпкат - кой за ваксиниране, кой за хоспитализиране, за жалост ще остане и някой-друг за погребение, но насила любов не става.

 11. 11 Профил на nxl27679751
  nxl27679751
  Рейтинг: 828 Неутрално

  Не всички могат да се ваксинират по здравословни причини и са застрашени от смърт. Ваксинирането на останалите ще предпази тези застрашени хора. Подкрепям санкциите срещу антиваксерите.

 12. 12 Профил на nxl27679751
  nxl27679751
  Рейтинг: 828 Разстроено

  До коментар [#2] от "mitakadm":

  Не очаквах такива глупости от теб. Касае се за ОЦЕЛЯВАНЕ, не на всеки здравето му позволява ваксиниране. Така ще запазим онези, които рискуват при ваксинация..

 13. 13 Профил на atmanpg
  atmanpg
  Рейтинг: 2601 Неутрално

  Спортувам и нямам наднормено тегло. А ти? Пушачите и пияниците си плащат чрез акциза. Редно е и идиотите като Мангъзов (и това е правилно) да си платят.П.С.Идиотите казват така - свободен съм и мога да правя с моето тяло каквото си искам. Свобода, казват. Само че като се ваксинира, човек става по-свободен, а като не се ваксинира - по-малко свободен. В това е парадокса, но идиота няма достатъчно в главата, за да го разбере.
  —цитат от коментар 9 на blagoj


  Ти гледай собствената си свобода, а не се облизвай за моята.
  Нямам нищо против сам да си плащам за лечението, но нека в такъв случай, Здравната Каса да ми върне вноските, които ми е прибирала, за да лекува другите.
  Така е справедливо. Нали?

 14. 14 Профил на Consumer
  Consumer
  Рейтинг: 2311 Весело

  Не съм съгласен, ние трябва да имаме тотална и неограничена свобода. Ние сме новото бъдеще!

  Every time you spend money you're casting a vote for the kind of world you want
 15. 15 Профил на adj391075334
  adj391075334
  Рейтинг: 1446 Неутрално
 16. 16 Профил на KERUX
  KERUX
  Рейтинг: 687 Неутрално

  До коментар [#7] от "blagoj":

  Т.нар. от Вас "идиоти" си болшинството в нашата страна и е редно те да определят правилата.

  Смърт за световния ковидизъм!
 17. 17 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3683 Неутрално

  До коментар [#7] от "blagoj":

  За над 60 години съм лежал веднъж в болница. Дано и да не влизам повече. И не считам, че боцкането с тези препарати ме защитава повече от естествения имунитет, който придобих. Та искам идиотите, които са ваксинирани и са заразени, да са с ограничени права, защото могат да ме заразят и мен. Отделно, да ми платят и лечението, ако ме заразят.

 18. 18 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3683 Неутрално

  До коментар [#9] от "blagoj":

  Глупава теза. Боцкаш се и после на всеки шест месеца подновяване. Като това не те предпазва да се заразиш, разболееш и заразяваш други хора. Можеш само да изкараш болестта по - леко. Евентуално. Като твърдението ти много ми напомня написа над входа на един лагер "Arbait maht frei".

 19. 19 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2225 Весело

  До коментар [#5] от "Zippie":

  Егати тъпата аналогия. Ти до кой клас си учил, че с това мислене нещо ме съмняваш?

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 20. 20 Профил на Zippie
  Zippie
  Рейтинг: 1020 Весело

  До коментар [#19] от "Тюфлекчия":

  До четвърто отделение съм присъствал със сигурност, ама дали съм учил или спал в час – ни помна вечи. 🙄

  Щом доколко е учил човек ти е критерий, ето ти една друга аналогия, от, предполагам, разпознаваемо учил човек:
  „Спирането на светофар е противоконституционно!“
  https://doktor-monev.eu/хумор-и-ирония/спирането-на-светофар-е-противоконст/

 21. 21 Профил на ilinko
  ilinko
  Рейтинг: 737 Неутрално

  До коментар [#17] от "Vlado Nikolov":

  Естественият имунитет се придобива, но при някои хора с висока цена. Въпрос на избор. Както е и въпрос на избор дали да се ваксинира човек или не. Но да наричат ваксинираните идиоти не е признак на висок интелект. Всеки си решава какъв риск да си поеме - дали да чака да мине лесно ковида или да се ваксинира с някои евентуални странични ефекти.

 22. 22 Профил на Калина Лазарова
  Калина Лазарова
  Рейтинг: 455 Неутрално

  Моля, участниците в движението, използващите мигачи да престанат да ме дискриминират, че аз не ползвам! Да НЕ ползвам мигачи, докато шофирам, си е мое изконно право! Въпрос на личен избор е. Не ми ограничавайте свободата и правото ми на свободен избор! А някой запознат ли е с дългосрочните странични ефекти при честа употреба на мигачи?! Знаете ли как се увреждат ставите на пръстите ви?! Артроза на пръстите на ръцете е най-малкото, което ни чака. Колко други рискове крият и не ни казват, ехе ... . Пък и – щом не ги виждам като работят – няма никаква полза от тях. Само пълним гушите на производителите на светодиоди.
  —цитат от коментар 5 на Zippie


  Аналогията е глупава. Използвнето на мигач е задължително по закон, васкините срещу КОВИД все още не са.

  http://kalinalazarova.wordpress.com/
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK