Използване на съдържание от Дневник в други сайтове

Как да публикувате съдържание от "Дневник"?


Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от сайта до първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS.


Задължителни условие е като източник да се посочи "Дневник" и да се подаде активен линк към пълния текст на съответната статия в Dnevnik.bg.
Ако другите сайтове използват прикачената в RSS емисията снимка, тя трябва задължително да е придружена от заглавието, първите 500 знака от текста и автора.


Не е позволено пълно препечатване на който и да е материал от "Дневник" без категоричното съгласие на екипа на сайта. Ако има статия, която желаете да препечатате от начало до край, моля свържете се с нас на [email protected] dnevnik.bg.


Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK