Международният фестивал и пазар Mediamixx'09 е под мотото

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Събитието ще се проведе за 15-та година от 3 до 7 юни 2009 в курорта Албена
Фестивалът Mediamixx се утвърди през годините като най-големия и известен медиен форум в региона на Централна и Югоизточна Европа. Специалното юбилейно издание, както гордо анонсира фестивалният директор Миглена Тодорова, ще бъде отбелязано с няколко нови прояви:


Cyber & Mobile Umbrella - за мобилна и интернет реклама
За първи път през тази година международно жури от експерти в мобилната и онлайн реклама ще разгледа участията в 14 различни категории (11 уеб и 3 мобилни), които обхващат от рекламирането в мрежата до корпоративните yебсайтове, e-mail маркетинга и интерактивните инструменти. Най-добрите в тази област ще бъдат отличени с наградата Cyber & Mobile Umbrella, която отразява стремителното развитие едновременно на медията и на средствата за рекламиране.
Mediamixx`09 анонсира и Platinum Umbrella – една нова и уникална за целия регион награда. Тя е признание за най-добрите в състезанието, което изисква креативно мислене и интегрирани медийни решения в категориите телевизия, радио и печатни медии. Това е съвременна платформа за така наречените крос медийни модели в комуникационната индустрия.

Наградите Golden Umbrella – ще бъдат присъдени за 15-ти път
В началото на юни, в присъствието на специалисти от 23 държави и на специална церемония, излъчвана на живо по телевизията, жадуваните награди Golden Umbrella ще отличат най-добрите медийни постижения в осем различни категории.

Конгресът в рамките на фестивала Mediamixx`09 ще привлече международни топ експерти
Съществена част от фестивалната седмица, конгресът представя пространна програма, отдадена на цялостното – в това число и финансово – бъдеще на медийната индустрия в най-бързо развиващия се пазар в Централна и Югоизточна Европа. Форъмът ще събере на едно място големи имена от медиите и комуникациите в дискусия и търсене на решения по горещите актуални теми като: "Ще стане ли глобалната финансова криза и медийна криза?" Очаква се в конгреса да вземат участие експерти от 25 страни, сред които Австрия, САЩ, Румъния, Украйна, Швейцария, Русия, Албания, Гърция, Турция и др.

Mediamixx Market - по-голям отвсякога
Както и в предишните години, международният фестивал ще бъде съпътстван от пазар на водещи компании от комуникационния сектор. Популярният форум е регионална платформа за презентирането на нови идеи, услуги и продукти. Той предоставя не само чудесни възможности за нови международни бизнес контакти, но е и място за сключване на успешни сделки.

Време е за парти!
Който обича да работи, умее и да се забавлява: за това сме подготвили сериозен брой забавления и партита в програмата на фестивала. За пореден път през тази година те ще са неформално място за среща на млади и стари, на утвърдените имена от върха на медийната индустрия и на тези, които са готови да го превземат.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK