Първа копка на Технополис - Велико Търново

3D визуализация на бъдещия обект

© Технополис

3D визуализация на бъдещия обектСъдържание от Видеолукс холдинг. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

"Технополис", верига хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT, постави началото на нов хипермаркет във Велико Търново на 19 февруари. Първата копка направиха д-р Румен Рашев– кмет на Община Велико Търново и г-н Тодор Белчев - председател на съвета на директорите на "Технополис".


Бъдещият хипермаркет ще бъде разположен на главен път София – Варна, след разклона за ЖП гарата. "Технополис" ще е част от голям търговски обект заедно с мебелна къща "Явор". Комплексът ще е на три нива, като подземното ниво е безплатен паркинг с 90 паркоместа, към които има допълнително и 37 наземни места. На партера ще се намира мебелна къща "Явор", която ще предлага голям асортимент от мебели и обзавеждане.


На първия етаж от търговския обект ще е разположен хипермаркет "Технополис – Велико Търново", с 2 300 кв. м търговска площ, разпределена и аранжирана според установените традиции и стандарти на веригата. В пет основни отдела ще се предлага цялото многообразие от над 25 000 уреда и аксесоара от бялата, черната, офис и IT техникa. Клиентите ще могат да се възползват от разнообразни варианти за покупка на стоки на кредит, от специалната програмата за бонуси и отстъпки за лоялни клиенти на веригата, както и от безплатна доставка на закупените стоки до вратата на техния дом.


Като добри партньори, двете вериги "Технополис" и "Явор" ще работят на принципа на синергията, така че клиентите да могат на едно място да намерят всичко необходимо за обзавеждането на своето жилище или офис.


Във Велико Търново се изгражда двадесет и третия хипермаркет от веригата "Технополис", който ще бъде готов в началото на месец ноември. Той ще осигури работа на още 80 човека. Главен изпълнител на проекта е строителна фирма "Матеко" АД, която е построила две от сградите в Бизнес Парк София, а в момента работи по изграждането на Резиденшъл парк София и МОЛ Плевен. Размерът на вложените в новия хипермаркет "Технополис" инвестиции ще бъде 10 млн. лева.


ЗА КОМПАНИЯТА


"Технополис" е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT, създадена през 2001 г. Днес вече компанията управлява 21 хипермаркета в 20 големи града на България. Два от обектите са в София, в столичните квартали Младост и Люлин, а останалите са в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен, Враца, Шумен, Сливен, Благоевград, Добрич, Ямбол, Кюстендил, Пазарджик, Кърджали, Перник, Силистра, Видин и Монтана. В процес на изграждане е още един хипермаркет от веригата в столичния квартал Надежда.


През 2008 г. "Технополис" инвестира в разширяване на търговската си мрежа повече от 20 млн. лева и разкри над 250 нови работни места. За изминалите седем години средствата, инвестирани от компанията в България надвишават 126 млн. лева, а екипът на веригата наброява близо 1900 човека.


Благодарение на динамичното си развитие, доброто качество на стоките и високия стандарт на обслужване, "Технополис" притежава награда за най-добра марка на българския пазар за 2007 г., в категория "Търговски вериги и центрове" на международната програма SUPERBRANDS.


ЛЮБОПИТЕН ФАКТ ЗА ТЕХНОПОЛИС

Освен множеството родни знаменитости, клиенти на "Технополис" са били и холивудските звезди Жан-Клод ван Дам, Стивън Сегал, Вини Джоунс и Арманд Асанте.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK