Телеком Бизнес Солюшънс ЕООД подкрепи Българско Музикално Сдружение в организацията на два концерта на световноизвестния хор "Големите Български Гласове"

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Концертите са организирани по повод заснемането на филм от екип на френската музикална телевизия MEZZO и ще се състоят на 14 и 15 Октомври 2009 в Криптата на храм-паметник ,,Св. Александър Невски’’и в камерна зала ,,България’’


София, 12.10.2009г. - На 12 октомври 2009 г. екип на френската музикална телевизия MEZZO пристига в България, за да заснеме филм за световноизвестния хор ,,ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАСОВЕ", носител на престижните награди ,,Грами’’ и ,,Златен диск’’ като част от поредицата ,,Les Choeurs d’Europe’’.


Във връзка със заснемането на филма Българско Музикално Сдружение (БМС) в ролята си на основна институция, подкрепяща хора организира два концерта. Първият концерт ще се проведе на 14 октомври 2009 г. от 19.30 часа в Криптата на храм-паметник ,,Св. Александър Невски’’. В концертната програма са включени православни песнопения. Вторият концерт ще се проведе на 15 октомври 2009 г. от 19.30 часа в камерна зала ,,България’’, Софийска филхармония. На него ще бъдат представени песни от традиционния български фолклор.


Българско Музикално Сдружение има честта да покани всички желаещи да посетят двата концерта на хор ,,ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАСОВЕ" и да се насладят на уникалните гласове на изпълнителите. Съорганизатори на събитията са Телеком Бизнес Солюшънс ЕООД, FARENAH CONCEPT, Държавен културен институт към Министерство на външните работи на Република България, Министерство на културата на Република България.


Поканите за концертите са ограничен брой и могат да бъдат закупени на цена от 20 лв. от офиса на Българско Музикално Сдружение ( София, ул. ,,Поп Богомил’’ 23, ет.2) и от FARENAH CONCEPT (София, ул. ,,Съборна’’ 1А). Повече информация, относно концертите можете да получите от Дарина Пашова – пълномощен представител на БМС на телефони: 02/983 96 45 и 0888 264 329.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах