HTC подкрепя новия проект на Economedia - Dnevnik.bg/LIVE

HTC подкрепя новия проект на Economedia - Dnevnik.bg/LIVE

© HTCСъдържание от HTC. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Световният производител на смартфони HTC осигурява мобилните телефони за журналистите, които ежедневно създават Dnevnik.bg/LIVE. С HTC телефон работата им по иновативния проект ще бъде по-лесна, защото могат на момента да отразят новината за читателите си, без нужда от компютър. HTC има сериозен опит в интеграцията и развиването на приложения за бързо споделяне на информация в смартфоните си, включително платформата Peep за актуалната социална мрежа Twitter.


HTC Corporation (HTC) е една от най-бързо разрастващите се компании на пазара на мобилни телефони и продължава да въвежда водещи мобилни изживявания чрез дизайн, практичност и иновативност, вдъхновени от това как мобилният телефон подобрява начина на живот и комуникация на хората.


Компанията предлага широко портфолио от мобилни телефони с операционните системи Android и Windows Mobile. В началото на годината представи и модела HTC Smart с Qualcomm’s Brew MP, който даде старта на нова категория достъпни и лесни за употреба смартфони.


В България клиентите могат да намерят най-новите модели HTC в мрежите на трите мобилни оператора. На нашия пазар може да се купят най-успешните смартфони на компанията като HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Magic, HTC Diamond, HTC Touch 2, HTC HD2.

HTC Touch 2
Телевизионен клип на HTC Tattoo
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK