Сиела и Еконт Експрес иневстират в радост за децата, като дариха на две детски градини 6 игрови съоръженияСъдържание от Ася Димитрова. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Двете детски градини ОДЗ № 69 "Жар птица" и ЦДГ № 173 "Звъче" получиха по три детски игрови съоръжения на обща стойност 9000 лв. В подкрепа на програмата на Столична община за обновяване на детските градини в София, Сиела и Еконт Експрес с отворено сърце дават своя принос като финансират изработването и монтажа на шест детски площадки. С този проект Еконт Експрес и Сиела изразяват своята социална ангажираност към децата на община Подуяне, където са разположени главният логистичен център на Еконт и новата, модерна сграда на Сиела.


Социалната дейност на Сиела и Еконт Експрес е добре посрещната от деца, родители и ведомства и е подкрепена от кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова и от кмета на Община Подуяне, г-жа Ева Митова, които на 4 май 2010 в ЦДГ "Звънче" на официално празненство откриха шест новоизградени детски съоръжения, дарени на детски градини ОДЗ № 69 "Жар птица" и ЦДГ № 173 "Звъче". На празненството присъстваха още г-н Юрий Алкалай, директор "Развитие" на Еконт Експрес, Логистична група Еконт; г-н Веселин Тодоров, изпълнителен директор на Сиела; г-жа Дора Германова, директор 173 ЦДГ, г-жа Иванка Милева, директор 69 ОДЗ; директори на други детски градини, родители, представители на двете фирми Сиела и Еконт експрес.


Официалните гости бяха приветствани от децата с песни и таци и детските усмихвки и аплодисменти не стихнаха през цялото празненство. На откриването децата получиха и още подаръци на стойност над 4000 лв. Всички 400 деца от двете градини получиха книжка с приказки, за всяка група - по един приказен детски замък, издания на Сиела, а директорите на двете детски градини получиха годишен абонамент за експертна информационна система Сиела Образование, модули Директор и Финанси и сп. Е-образование. По време на откриването пристигна и експресна пратка за децата, доставена от куриерите на Еконт експрес, с подарък от Българската федерация по софтбол, чийто председател е Юрий Алкалай, с подарък – пълна екипировка за един отбор, необходима за провеждането на тренировки. С това се стартира и Програма за обучение на децатапо софтбол по детските градини.


Желанието на Еконт Експрес и Сиела е децата да растат в сигурна и здрава среда, да споделят смях и игри в приветливи и модерни детски градини. Това е първото мероприятие, с което Сиела и Еконт Експрес се включват в инициативата на общинската администрация за подобряване условията в детските заведения. Еконт Експрес и Сиела и занапред ще продължат да инвестират в радост и добро настроение за децата.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK