УниКредит Булбанк открива 22 нови офиса в магазините от веригата "Технополис"

УниКредит Булбанк открива 22 нови офиса  в магазините от веригата "Технополис"

© ТехнополисСъдържание от Технополис. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"


УниКредит Булбанк открива 22 нови офиса в магазините от веригата "Технополис" в страната. На територията на хипермаркетите с известната марка са инсталирани 22 банкомата и 130 ПОС терминала, които ще осигуряват удобство за потребителите на двете компании.


Откриването на новите офиси и предоставянето на банкови услуги за клиентите на Технополис са част от договор за национално партньорство и банково обслужване между УниКредит Булбанк и веригата за техника. Съгласно споразумението най-голямата банка в страната ще предоставя на водещата верига за техника пълния набор от продукти и услуги в областта на корпоративното банкиране и банкирането на дребно.


"За нас е удоволствие да привлечем "Технополис" за партньор, защото това е компанията, която показва изключително стабилно поведение на пазар в условията на кризата", коментира Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.


"Договорът за партньорство с УниКредит Булбанк е от изключително значение за нас и клиентите ни, тъй като ни позволява да предоставяме качествено търговско обслужване, съчетани с банкови услуги и продукти на високо ниво", заяви Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на "Технополис".


Очакванията на Белчев са за удвояване на продажбите на телевизори заради предстоящия футболен сезон – финала на UEFA Champions League и Световното първенство по футбол в ЮАР. "Пролетните и летните месеци са обичайно силни и за продажбите на фотоапарати и хладилници", каза Белчев.


Наблюденията на мениджмънта на "Технополис" са за постепенно възстановяване на кредитния пазар. "Дъното беше лятото и есента на миналата година като процент от оборота", посочи той.


УниКредит Консюмър Файненсинг предлага на клиентите на Технополис възможността да финансират покупките си с кредит от 2006 г. "След 4 години на успешно партньорство се радваме на силни позиции в магазините от веригата Технополис и ще запазим фокуса си върху предоставяне на първокачествени услуги.
Въпреки предизвикателната икономическа обстановка броят на заемите, които отпускаме през ПОС терминалите в магазините нараства, което показва стабилността на продажбите в тази верига", коментира Пиер-Ив Геган, главен изпълнителен директор на УниКредит Консюмър Файненсинг.


За УниКредит Булбанк:


УниКредит Булбанк в финансов партньор номер 1 за домакинствата и корпоративния сектор в страната. Банката завърши 2009 г. като лидер на пазара по привлечени депозити и отпуснати кредити. УниКредит Булбанк има общо над 230 клона в цялата страна, в които близо 4 000 служители обслужват над 1 милион клиенти.


За дейността си банката е получила множество български и международни признания. Банката има краткосрочен кредитен рейтинг А-3 и дългосрочен ВВВ, присъден от Stabdard&Poors.За Технополис:


"Технополис" е водеща търговска верига за бяла, черна и IT техника, създадена през 2001 г. Марката в предпочитана в сектора, което я превърна в най-бързо разрастващата се търговска мрежа. "Технополис" въведе нови стандарти в потребителската култура с най-доброто от световните марки като CANDY, JVC, LG, SONY, PHILIPS, CANON, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, HOOVER, BEKO, TAURUS, SANG, и др. На всеки десет секунди в хипермаркетите на веригата се извършва покупка, а всеки втори български дом притежава телевизор, закупен от веригата. Марката е два пъти носител на международния приз SUPERBRANDS в категорията ""Търговски вериги и центрове", съответно за 2007 и 2009 година.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK