Коледно празненство за деца с увреждания в СОУДНЗ "Луи Брайл" София

Коледно празненство за деца с увреждания  в СОУДНЗ "Луи Брайл" София

© Ер ЛикидСъдържание от Ер Ликид

На 17-и декември 2010, от 11:15ч., в концертната зала на СОУДНЗ "Луи Брайл" София, бул. "Ломско шосе" 177. ще се състои Коледно тържество на децата с увреждания. Празникът се организира съвместно с Фондация " Център за Надежда" , учредена от семейства на деца, увредени от ваксини, с множествени трайни увреждания.


Стихчета за празника ще изпълнят Виктор, Ани, Албена, Виктория; две песнички за зимата, снежния човек и разбира се Дядо Коледа, ще изпълнят и изиграят всички с помощта на музикотерапевта Жени Попова и специални педагози.


След кратката Коледна програма на децата г-н Франсоа Курт, изпълнителен директор на "Ер Ликид България", ще помоли едно от дечицата да го сурвака за Коледа, както повелява старата българска традиция. Сурвакарчето ще получи подарък от "Ер Ликид България", а г-н Курт ще връчи чек от 1000лв. на г-жа Зоя Трифонова, основател на фондация "Център за Надежда".


Дарената сума е предназначена за закупуване на памперси и консумативи.
Дарението е от събраните средства от служителите на "Ер Ликид" за Коледното празненство на компанията, което ще се проведе вечерта на 17.12. 2010г. в ресторант "Болярите".


На Коледното парти са поканени и представители на Фондация "I CAN TOO", които ще изложат щендер с коледни картички.


Ер Ликид България" има силно развита корпоративна социална политика и участва в множество социални инициативи.
Ер Ликид е световен лидер в индустрията с газове за промишлени и медицински цели, както и за опазване на околната среда и присъства в повече от 75 държави с 42 300 служители. Кислород, азот, водород и редки газове са в основата на дейността на Ер Ликид от момента на нейното създаване през 1902 г. Използвайки тези молекули, Ер Ликид непрекъснато реинвестира в своя бизнес, предвиждайки нуждите на настоящите и бъдещи пазари. Групата прави нововъведения, за да направи път на прогреса, да постигне динамичен ръст и производителност.


Ер Ликид съчетава много продукти и технологии, за да създава стойностни приложения и услуги не само за своите клиенти, но и за обществото. Иновативни технологии, които ограничават емисиите на замърсяване, понижават употребата на промишлена енергия, възстановяват и рециклират природните ресурси или развиват енергиите на бъдещия ден, като водород, биогорива или фотонна енергия; кислород за приложение в медицински учреждения и по домовете, борба с болничните инфекции и много други.
ато дългосрочен партньор,


Ер Ликид разчита на всеотдайността на служителите си, доверието на клиентите си и подкрепата на акционерите си, за да следва стратегията си за устойчиво и конкурентноспособно развитие. Разнообразието от екипи, сфери на дейности, пазари и географско присъствие в Ер Ликид осигурява солидна и устойчива база за развитието на компанията и увеличава възможностите й да надскочи собствените си ограничения, да завладява нови територии и да гради бъдещето си.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK