iZone.bg представя новия си блог

Съдържание от Моника Атанасова-Ганчева. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

София, България, 9 март 2011 г. iZone.bg, актуалният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, представя новия си блог.


В обособените му категории ще бъде публикувана полезна информация за най-новите технологии, горещи новини от ИТ пазара, ревюта на актуални продукти и атрактивни предложения, снимки и видео от различни инициативи и събития на iZone.bg.


"Най-новият ни онлайн комуникационен канал е стъпка напред към желанието ни за още по-пълноценно общуване с всички клиенти, фенове и партньори на iZone.bg", каза г-жа Моника Атанасова-Ганчева, маркетинг мениджър на електронния магазин.


Блогът на iZone.bg е мястото, където всички потребители и клиенти ще имат възможност да споделят от какви продукти и технологии се интересуват, какви промоционални предложения очакват и как iZone.bg да им бъде още по-полезен.


"Ще се радваме да бъдем още по-близо до потребителите и клиентите си като общуваме с тях и отговаряме на въпросите им и в новия ни блог. Бъдете проактивни и изпращайте мнения, препоръки и коментари, за да продължим да ви предоставяме най-лесния, удобен и приятен начин да пазарувате онлайн! Очакваме ви на blog.izone.bg/", допълни г-жа Атанасова-Ганчева.


Разгледайте новия блог на iZone.bg на blog.izone.bg/.


За iZone.bg


iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.


Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK