Бензиностанции ЕКО подаряват премия от 6 лева на клиентите си в София

Съдържание от ЕКО България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Бензиностанции ЕКО подаряват премия от 6 лева на своите клиенти с новата кампания "КОЙ БИ ОТКАЗАЛ 5+1 ЛЕВА?". За всеки 60 натрупани точки чрез Червената промо карта на бензиностанциите, клиентът получава отстъпка от 6 лв. от своите следващи покупки в обектите на веригата. Промоцията се провежда в 27 бензиностанции на ЕКО в София.


Червена карта може да бъде получена на касата на всяка от участващите в програмата бензиностанции при покупка на горива, стоки и услуги. Всеки литър закупено гориво носи по 1 точка, а покупката на моторно масло или антифриз – до 15 точки за една опаковка. Зимна течност за чистачки от ЕКО може да добави до 10 точки към актива на потребителя. Бонус точките в червената промоционална карта се активират 24 часа след съответното зареждане през официалните работни дни и 48 часа по-късно през почивни (празнични) дни. Те могат да бъдат използвани за всякакъв тип покупки в участващите в промоцията обекти.


Покупката при усвояване на бонус точки трябва да е с номинал, по-голям от номинала на натрупаната премия. При натрупване на промо точки, покупката може да бъде заплатена в брой или с банкови (дебитни или кредитни) карти. При усвояване на премията от 6 лева след натрупване на промо точки, заплащането може да бъде направено само в брой.


"КОЙ БИ ОТКАЗАЛ 5+1 ЛЕВА?" продължава до изчерпването на наградния фонд, който е в размер на над 25 000 лева, раздадени под формата на премии.


В кампанията не могат да участват клиенти, които използват за заплащане на получените от ЕКО стоки и услуги ЕКО Карти ПАРТНЬОРИ, ЕКО Карти Приятели (EXPRESS и FAIRPLAY), DKV карти, UTA карти, SDI карти или ЕКО ДЕБИТНИ Карти. Броят на картите за всеки обект, както и общо за цялата промоция, е ограничен. Клиентите могат да използват Червена карта от предишна кампания, като натрупаните и неусвоени точки автоматично се зануляват.


Бензиностанции ЕКО, които участват в промоцията "КОЙ БИ ОТКАЗАЛ 5+1 ЛЕВА?":


1.София, Ихтиман, 21-ви км на магистрала Тракия


2.София, ъгъла на ул. Резбарска и ул. Никола Войноски


3.София, кв. Лозенец, бул. Черни връх преди Околовръстен път


4.София, бул. Сливница 8А


5.София, бул. Цар Борис III, на кръстовището с бул. Никола Петков посока Бояна


6.София Бояна, Околовръстен път, срещу МакДоналдс


7.София, бул. Ломско шосе 136


8.София, бул. Ген. Вл. Вазов и ул. Велека


9.София, бул. Никола Вапцаров 2А


10.София, бул. България и ул. Д-р Ст. Сарафов


11.София, бул. П. Владигеров и ул. 701


12.София, бул. Ботевградско шосе


13.София, село Долни Богоров


14.София, бул. К. Величков и ул. Д-р Калинков


15.София, ул. Сребърна 38


16.София, ул. Кирил Николов (Фондови жилища)


17.София, ул. Каменоделска 9


18.София, Чепинци, ул. Околовръстен път


19.София, Дружба 2, ул. Димитър Пешев


20.София, Дружба 1, бул. Проф. Цветан Лазаров


21.София, бул. Цариградско шосе, кръговото на 4-и км


22.София, ул. Околовръстен път, Малинова долина


23.София, ул. Околовръстен път, Царско село


24.София, Княжево, бул. "Цар Борис III" 362


25.София, бул. Царица Йоана, Люлин 7-ма част, до Киров Бош


26.София, ул Адам Мицкевич 1, Модерно предградие


27.София, бул. Шипченски проход, пред завод Електроника


---


Бензиностанции ЕКО са собственост на ЕКО България ЕАД. Компанията присъства на българския пазар от юли 2002 г. и е част от най-голямата индустриална и търговска корпорация в Гърция - Hellenic Petroleum Group. В България действат 81 ЕКО бензиностанции – София, Ахелой, Банско, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Димитровград, Добрич, Дупница, Кресна, Кула - Видин, Кулата, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Петрич, Пловдив, Русе, Свиленград, Своге, Сливен, Стара Загора, Хасково и Шумен.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK