Мъжкият хор на Големите Български Гласове пя за каузата "Прегърни ме" на Виваком и Фарена Консепт Съобщение:

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 13.04.2011 г. в концептуалното пространство на Фарена (София, ул. "Съборна" № 1А) се състоя Великденско благотворително събитие на Фарена Консепт и Виваком като част от "Месеца на благотворителността във Фарена Консепт" в подкрепа на работилница "Прегърни ме". Работилница "Прегърни ме" е нов и социално значим проект за Виваком. Той има за цел да подпомогне интеграцията в обществения живот и реализацията на млади хора от социални домове и институции. Екип от професионалисти ежедневно обучава младежите в специално оборудвано за целта ателие, като заниманията са разнообразни – занаяти или изкуства, а чрез индивидуалната работа децата придобиват и комуникационни способности.


Специално за това благотворително събитие децата от работилницата изработиха ръчни предмети за бита, които бяха продадени на гостите на събитието с благотворителна цел и събраните средства ще бъдат дарени за бъдещото развитие на проекта "Прегърни ме".


Българско Музикално Сдружение се включи в тази благородна кауза като изненада гостите на събитието с шедьоври на православната музика в изпълнение на Мъжкият хор на Големите Български Гласове под диригентството на Илия Михайлов. Изцяло в духа на настъпващите Великденски празници вечерта премина под мотото на християнските добродетели и благотворителността в полза на една наистина добра и мъдра идея.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах