Избраха акушерка от МБАЛ "Дева Мария" за най-добрата в Бургас

Съдържание от Избраха акушерка от МБАЛ "Дева Мария" за най-добрата в Бургас. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Янка Ченешева от родилно отделение в МБАЛ "Дева Мария" беше обявена за "акушерка на годината" в Международния ден на сестринството .


Престижната награда беше връчена по време на церемонията "Професионалист на годината – 2010", организирана от Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалстите по здравни грижи. На събитието присъстваха представители на сестринството от целия регион.


Награди бяха присъдени и в категориите "медицинска сестра", "фелдшер" и "рентгенов лаборант".


"Благодаря на колегите ми за гласуваното доверие. За мен е голяма чест и гордост да получа такова високо отличие за работата си. Тази награда ще ме стимулира да продължавам да давам сърцето и душата си, за да съм още по-добра в това, което правя" – сподели Янка Ченешева.


Това е втората престижна награда, която получава служител на МБАЛ "Дева Мария".


През месец април старшата сестра Светлина Николова беше определена в национално допитване за "акушерка на годината" в България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK