Какво ще правиш това лято? Намери отговора в Surikat.bg!

 

© Ксевика ООД

 Съдържание от Ксевика ООД

Отговора на въпроса "Какво ще правиш това лято?", можеш да намериш в Surikat.bg, уеб сайт, който има за цел да привлече групи от активни, любознателни и приключенски настроени потребители.


Уеб сайта работи по модела на груповото пазаруване, но залага единствено и само на оферти за свободното време. Сред необятните услуги потребителите ще открият приключения с АТВ, конна езда или офроуд велосипеди. А за тези, които нямат нужда от допълнителен адреналин, сайта предлага оферти за интересни курсове и занаяти за разведряване на ежедневието. Първите клиенти на Surikat.bg вече имаха възможността да се възползват от АРТ терапия, курс по "Бариста", изкуството на японския меч и дори курс по ръчно изработване на свещи.


"Радостни сме да кажем, че идеалната комбинация от атрактивност, функционалност и сигурност за онлайн пазаруване, по-ниски цени на предлаганите услуги и много алтернативи за избор, е водеща за потребителите на Surikat.bg. Една от основните ни цели е обособяването на общност от хора, които заедно да запълват пълноценно свободното си време и то на по-достъпни цени. За това допълнителната отстъпка за по-големи групи е отличаваща функционалност на Surikat.bg", коментира Стоян Митов, Управител на Ксевика ООД.


Името на сайта е едновременно символично и буквално. Сурикатът е животно, което живее колонии, наброяващи до 40 индивида и е един от най-социалните бозайници. Енергичен и умен, той със сигурност се отличава като едно от най-любопитните същества на земята. "Сурикат" е нарицателно за хората, които считат за важно да запълнят свободното си време с емоции, адреналин и нови знания.


Ако монотонността не играе във вашия отбор, значи сте на точното място. Събудете сетивата си и тези на хората около вас, защото Surikat.bg е финансово дружелюбен към груповото пазаруване – колкото повече сурикати се съберете в една група, толкова по-примамлива парична отстъпка ще получите за избраната от вас оферта. А освен оферти за свободното време на по-ниски цени, в сайта очаквайте нови функционалности и забавни социални активности.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK