Иновации от България в седмицата на технологиите в Близкия Изток

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

GITEX, Дубай, третото по големина в света ИТ изложение, събра под мотото "Redefine the Future" над 135 000 гости, които се запознаха с постиженията на над 3500 изложители и участваха в повече от 10 конференции, посветени на облачните технологии, мобилните решения, сигурността и др.


Мусала Софт представи на технологичното изложение иновативно интегрирано софтуерно решение за следващо поколение мобилни точки на продажби. По време на изложбената седмица местни и международни компании проявиха сериозен интерес и към богатия опит на компанията в областта на комплексните ИТ интеграционни проекти, автоматизираното софтуерно тестване и системите за бизнес анализ и отчетност (Business Intelligence and Data Warehousing).


"Посещението на елитна изложбена платформа, като GITEX, дава възможност за всяка една компания да сподели какво ново и по-добро е разработила през изминалата година. България беше представена с нова визия на щанда си и с поредните доказателства, че българската ИТ индустрия еволюира непрекъснато и разширява все повече качеството на своите услуги, диапазона на своите идеи и географиите на своите клиенти." – това сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт.


Мусала Софт бе част от българската делегация, посетила 31-то издание на най-голямото технологично международно изложение в Близкия Изток – GITEX. Събитието се проведе в седмицата 9-13 октомври в Дубай и събра рекордните над 3500 изложители. Посетителите са ИКТ специалисти от цял свят, надхвърлящи 135 000 души. GITEX (Gulf Information Technology Exhibition) се провежда в Дубай и увеличава мащабите си ежегодно. Изложението отдавна се е оформило като водещо за региона и определя климата в ИТ индустрията, не само в Близкия Изток, но и в световен мащаб. Повече за GITEX можете да прочетете на приложения линк.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK