ТЕХНОПОЛИС предлага нова услуга – "ТЕХНОПОЛИС удължена гаранция"

 

©

 Съдържание от Видеолукс Холдинг. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

ТЕХНОПОЛИС, водеща верига за бяла, черна, офис техника и IT, предлага нова услуга, за да гарантира допълнително спокойствието и сигурността на своите клиенти. "ТЕХНОПОЛИС удължена гаранция" е застраховка, която дава продължителна защита на закупен от веригата уред. При уредите с гаранция от производителя 2 или 3 години, с удължената гаранция на ТЕХНОПОЛИС, гаранционният период може предвидливо да бъде увеличен до 5 години. Докато уредът е защитен с удължената гаранция, ремонтите, включително разходите за труд и части, ще бъдат покрити от нея.


"С "ТЕХНОПОЛИС удължена гаранция" се стремим да улесним максимално нашите клиенти и същевременно да им дадем повече спокойствие и сигурност след покупката, при самото ползване на уредите. Да предлагаме добавена стойност към пазаруването е основна наша цел.", коментира Божидар Колев – Изпълнителен директор на ТЕХНОПОЛИС.


Веригата разработи и предоставя тази услуга в партньорство със застрахователната компания Чартис Юръп С.А. (клон България), световен лидер в застраховането, с 90-годишен доказан опит и първокласно обслужване. Услугата се администрира от "Бранд Афинити Мениджмънт Сървисиз" ЕООД.


"ТЕХНОПОЛИС Удължена гаранция" можете да закупите от всички хипермаркети от веригата.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK