Евродепутатът Кристиан Вигенин е с нов личен сайт

Съдържание от Медиа Спот. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Модерна визия, съобразена с новите тенденции при разработка на сайтове с политическа насоченост и едновременно – опростено меню и навигация. Това са само част от основните характеристики на новия сайт на евродепутата Кристиан Вигенин. Друго от предимствата на новия информационен интернет проект е в посока на по-лесно намиране на всяка информация, която се отнася до работата на евродепутата в Брюксел и Страсбург, дейностите му в България или в други държави.


Новият сайт на Кристиан Вигенин е разработен след подробен анализ на "пазара на политически сайтове". Информацията в досегашната платформа е преструктурирана, като е съчетана с модерен облик, функционалност и съдържание, които да са полезни на посетителите. Новият сайт е много по-лесен за навигация, а от информационната част всеки може много бързо и лесно да се запознае с работата на Вигенин в Европейския парламент и в страната.


Първото нещо, което прави впечатление, е графичната концепция – стилна и изчистена, подчинена на идеята да промотира качествата и характеристиките на работата на Кристиан Вигенин. Това е личен сайт, персонален комуникационен портал, който - чрез съдържанието си, говори за личността, за професионалиста и политика в лицето на евродепутата. Новият проект може да бъде оприличен на модерно онлайн списание, в което има качествени фотографии от събития и дейности на Вигенин, в съчетание с интересна и полезна информация. Запазена е онази част от съдържанието, която и досега е най-четена и посещавана. Изградена е нова, по-ясна структура, увеличен е обемът на блога, преподредени са новинарските секции и е оставена онази част, която наистина е полезна и важна. Запазен е и информационният бюлетин, който всеки месец информира за текущите дейности на Вигенин.


Според анализа на екипа на Вигенин сайтът на определена политическа личност трябва да бъде много по-персонализиран. Това е и един от най-важните акценти в новия проект. Друг плюс е интеграцията на сайта с фен-страницата на Кристиан Вигенин в социалната мрежа Фейсбук. Вече ще бъде възможно всеки посетител да проследи неговите коментари.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK