DEVIN се класира на второ място в класацията "Любимите марки"

Съдържание от Девин АД. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

В края на април бяха обявени резултатите от класацията "Любимите марки" на България за 2012 г. Лидерът на пазара на бутилирани води в България – DEVIN, бе класиран на второ мяста в категорията "Безалкохолни напитки" с 1836 гласа от общо гласували 5193 потребители. В общата класация марката DEVIN бе класирана на 28 място от 75 участника.


Класацията "Любимите марки" стартира на 19 март 2012 г. До края на март потребителите имаха възможност свободно да посочат своите любими марки в 25 категории, сред които са безалкохолни напитки, хранителни продукти, козметика и парфюми, спортни стоки, техника, заведения, радио и телевизия. В последния етап, който стартира на 16-ти и приключи на 26-ти април. Победителите в отделните категории бяха обявени на специална церемония на 28 април в Сердика център.


Класацията "Любимите марки" на сп. "Business Lady" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "Любимите марки" представя не експертното, а потребителското мнение за марките. Класацията е израз не само на потребителските предпочитания, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки в различни отрасли.


Продуктите с марка Devin бележат през 1992 г. старта на водещата днес компания на пазара на бутилирана вода. Портфолиото на бранда включва минерална, изворна и газирана вода DEVIN и овкусената слабогазирана вода DEVIN FRESH."Девин" АД е основана през 1992 г. и е водеща компания в производството на напитки в България с пазарен дял в сегмента на бутилираните води от 37 % (Canadean Soft Drinks beverage report). Основният предмет на дейност на дружеството е производство и продажба на вода и висококачествени напитки. Компанията предлага най-голямо разнообразие на води и безалкохолни напитки, което включва минерална, изворна и газирана вода DEVIN, овкусена вода DEVIN Fresh, трапезна вода Дивна, както и спортните напитки START. "Девин" АД е официален дистрибутор на енергийната напитка Redbull и висококачествените натурални сокове Granini за територията на България. От 2008 г. "Девин" АД има собствен търговски офис и в съседна Румъния.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK