BRITANICA Summer Academy - 10 дневен английски лагер в планината

 

© BRITANICA

 Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Сигурно си спомняте усещането от първото прочитане на любимата си приключенска книга през детството. Можете да си спомните и моменти, в които ви е изпълвало вдъхновение и желание да правите добри неща, както и мигове, в които сте били сигурни, че имате най-добрите приятели на света и че нищо не би могло да промени този факт.


Добавете към тези усещания и истински приключения с планинските експедиции и скаутските занимания, част от нашата програма Outdoor Adventures, състезателният дух на спортните игри и магията на английските вечерни програми.


Не трябва да пропускаме и факта, че това е лагерът на BRITANICA - часовете по английски език са с нас всеки ден, в контекста на летния сезон и мястото, където се намираме – планината. Учим за природата, за света около нас, за толерантността, разбирателството, за самите себе си и най-вече за това колко много неща умеем, когато сме поставени в подкрепяща нашето въображение и самочувствие среда.


Ако сте успели да си представите горното, значи вече сте усетили една частица от BRITANICA Summerland. Тя е една от деветте летни програми на BRITANICA, която е предназначена за деца на възраст от 8 до 16 години. От 1999 г. насам ежегодишно нашият екип от преподаватели, скаути и лекар се грижи за сигурността, спокойствието и неповторимата атмосфера на десетте английски дни в планината за нашите курсисти.


За да бъде планинската ваканция на децата истински пълноценна, телевизорите и компютрите нямат място в BRITANICA Summerland. Те са заменени от разходки в планината, игри на чист въздух, плуване в басейна с минерална вода и увлекателни занимания, включени в разнообразните дневни програми на BRITANICA Summerland.


Тази година BRITANICA Summerland 2012 ще се проведе в комплекс Катарино, разположен между Рила и Пирин, на 10 км от град Банско и на 3 км от град Разлог.


Повече информация за програмата BRITANICA Summerland 2012 можете да откриете на сайта на BRITANICA Summer Academy, където ще намерите информация и за другите ни летни езикови програми за деца.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK