Левон Хампарцумян по време на откриването на WebIT България: Икономическият и личният ни успех зависят от електронното правителство

Съдържание от ABC Design&Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

По отношение на дигиталния маркетинг от банките се очаква да са по-скоро консервативни, отколкото иновативни, коментира Кирил Бъчваров", директор "Бизнес комуникации в УниКредит Булбанк"


Икономическият и личният ни успех в бъдеще са свързани с изграждането на електронно правителство. Това заяви главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк при откриването на конференцията за дигитален бизнес Webit България. Той каза още, че България е на опашката на клуба на богатите и щастливите държави и бизнесът, както и обикновените хора да не забравят, че се сравняваме с едни от най-хубавите държави по отношение на икономиката.


"Каквато и да е българската действителност, не си я харесвайте. Насочете енергията си към положителна промяна и именно тя ще помогне на дигиталния бизнес да се развие", каза още по време на откриването на конференцията Левон Хампарцумян.


По отношение на дигиталния маркетинг в банковата сфера Кирил Бачваров, директор "Бизнес комуникации" в УниКредит Булбанк, коментира, че от банките се очаква да са по-скоро консервативни, отколкото иновативни.


Факт е обаче, че от 2010 г. насам УниКредит Булбанк е развила изключително много канали за комуникация с клиентите – банката има модерен уебсайт, чрез който се осъществяват и продажби, има и присъствие във фейсбук, youtube, vbox, а от няколко месеца клиентите на банката използват активно и мобилно банкиране. През тази година предстои да стартира корпоративен блог и виртуален съветник.


"Начините, чрез който се докосваме до клиентите, са изключително разнообразни и включват още и комуникация чрез електронна поща, интернет кампании, нюзлетър, изпращане на различна информация до клиентите чрез sms-и и други", обясни още Кирил Бъчваров.

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK