Събитията, хората и случките от VIVACOM Art Hall в новия блог на телекома

Съдържание от Таня Недялкова. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За времето от създаването си досега VIVACOM Art Hall успя да се наложи като основна локация за програмата на ежегодни фестивали, над 12 изложби, множество срещи, събития, безплатни лекции и уъркшопи. Като естествено продължение на арт проекта е създаден блог, който да събере на едно място цялата информация относно разнообразните дейности и инициативи, които се случват в пространството за съвременно изкуство и култура.


Блогът на VIVACOM Art Hall включва информацията за всички минали, настоящи и предстоящи събития, които се провеждат в Телефонната палата. Тъй като във всяко събитие са въвлечени интересни личности и артисти, онлайн платформата има амбицията да среща читателите си и с най-впечатляващите хора, които стоят зад текущите проекти. Първите интервюта и портрети са на световно известния тренд анализатор Дейвид Карлсън – един от най-интересните лектори на Sofia Design Week и Макс Гасман и Мара Голдуин – авангардни американски артисти, които направиха интересна инсталация от стари телекомуникационни материали в Телефонната палата като част от програмата на Водна Кула Арт Фест.


Съдържанието на блога е организирано в няколко основни категории: workshop, дизайн, живопис, изложби, лекции, мода, събития, театър и фестивали и обобщава всички формати, които се провеждат в пространството на VIVACOM Art Hall. В отделни секции се публикуват интервюта и представяния на артисти, обща информация за пространството и проекта. Цялата информация е достъпна на vivacomarthall.bg, а в новата Facebook страница facebook.com/VIVACOMArtHall ще се публикува и още повече информация за партньорите и събитията на VIVACOM Art Hall.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK