Тайни и перспективи за щастие във VIVACOM Art Hall

Съдържание от Таня Недялкова

VIVACOM е партньор на започналият на 17 май фестивал "Дни на щастието". Фестивалът се провежда на различни места в София, едно от които е VIVACOM Art Hall. Именно артистичната зала на телекома ще посрещне през предстоящите почивни дни последните две събития от фестивала.


"Перспективи за щастие" ще се проведе в събота, 30 юни, във VIVACOM Art Hall. Семинарът ще бъде открит от Цветелина Бориславова в 10:00, след което специалисти от цял свят ще разискват теми свързани с човешкото щастие. Посетителите ще получат ценни съвети за това как да живеят по-добре, по-щастливо, в хармония със себе си и с околните.


Самият фестивал "Дни на щастието" ще бъде закрит в неделя, 1 юли, с уъркшопа "Тайната на щастието". Работилницата ще започне в 11:00 във VIVACOM Art Hall и ще бъде водена от популярния писател и журналист Лео Борманс, който по интерактивен начин ще ни "връчи" някои от ключовете, отварящи вратите към щастието.


Поради големия интерес към събитията ви съветваме да направите предварителна регистрация. Изпратете името си на [email protected] и посочете към коя от датите проявявате интерес. Работилницата "Тайната на щастието" е с вход свободен, а участието в семинара "Перспективи за щастие" струва 15 лв. (10 лв. при предварителна продажба в мрежата на Eventim).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK