Магазини Рода в близост до дома и през втората половина на 2012 г.

Първият мегамаркет Roda отвори врати на 27 октомври 2010 г. на столичния бул. Владимир Вазов 83<br />

© Меркатор България

Първият мегамаркет Roda отвори врати на 27 октомври 2010 г. на столичния бул. Владимир Вазов 83Съдържание от Меркатор България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Roda е една от водещите търговски марки на Меркатор Груп в Югоизточна Европа. На българския пазар присъства с два формата магазини – мегамаркети и супермаркети. Първият мегамаркет Roda отвори врати на 27 октомври 2010 г. на столичния бул. Владимир Вазов 83. В него, на площ от над 4000 м², посетителите могат да открият повече от 20 000 артикула. Вторият мегамаркет се намира в гр. Стара Загора, в Mall Galleria на ул. Хан Аспарух 30.


Фокусът на компанията у нас през 2012 е върху по-компактните магазини, основно в столицата. Следвайки стратегия да отговаря максимално гъвкаво на потребителските нужди и тенденциите към пазаруване "често и в близост до дома", Меркатор България откри вече два супермаркета в София – един в Студентски град и един в квартал "Дианабад".


Отличителните характеристики на магазини Roda са изгодни цени, голямото разнообразие от плодове, зеленчуци, свежо месо, млечни изделия, както и потребителски стоки за дома и всичко това в приятна за пазаруване атмосфера. Асортиментът включва голям брой български стоки с доказано качество, всички водещи марки в различните продуктови категории, както и продукти от собствените марки на Меркатор Груп.


Постоянен елемент в магазини Roda са промоциите – както краткосрочни на определени продукти, така и дългосрочни. Пример за постоянни промоции е проектът "Нашите най-ниски цени", който стартира през юли 2011 г. Неговата основна цел е да предложи на клиентите на Рода продукти с добро качество във всички основни продуктови категории на постоянно ниски цени. Редом с този проект текат двуседмични регулярни промоции, съобразени с търсенето за конкретния период, които отново дават възможност на клиентите да закупят всички нужни им за седмичното пазаруване продукти на много изгодни цени.


Лоялните клиенти на магазини Roda имат възможността да участват и в специални програми. До 30 септември 2012 например, те могат да събират промоционални стикери, с които да закупят с 50% отстъпка висококачествени куфари и пътни чанти Дормео, изключително актуални за летния сезон.


Магазини Roda активно подкрепят и социални каузи – сега всеки посетител може да дари средства за предотвратяване изоставянето на деца у нас. Дарителските кутии на кампанията, организирана от фондация "За Нашите Деца", са разположени в магазини Roda в София и в Стара Загора.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK