Western Union ще бъде партньор на УЕФА Лига Европа

Съдържание от Western Union

Western Union (NYSE: WU), световен лидер в сферата на паричните преводи, е новият глобален партньор и спонсор на УЕФА Лига Европа, един от най-престижните футболни турнири. Партньорството ще стартира незабавно и ще продължи до финала на УЕФА Лига Европа през 2015 г. включително.


Спонсорството на най-големия клубен турнир, обхващащ 193 професионални футболни клуба от 53 страни, предоставя уникална възможност за популяризиране на Western Union, тъй като турнирът ще се излъчва в над 200 страни, а аудиторията му за един сезон е близо 1,3 милиарда души. С този глобален обхват компания Western Union, която разполага с 500,000 локации в над 200 страни, ще има възможност да накара клиентите и агентите си да изживеят емоциите от турнира. Споразумението предоставя възможности и за ползване на видео и дигитално съдържание, активности в социалните медии и използване на елементите от идентичността на УЕФА Лига Европа.


Даян Скот, Изпълнителен вицепрезидент и Главен маркетинг директор и Президент на Western Union Ventures, заявява:


"Ние сме щастливи, че ще бъдем партньор на УЕФА Лига Европа. Това, което прави футбола наистина уникален, е че предизвиква огромен интерес в световен мащаб. Като марка с присъствие в 200 страни,Western Union иска да даде възможност на своите клиенти и партньори да изживеят вълнението на УЕФА Лига Европа и да им помогне да споделят моментите на радост навсякъде по света."


Марк Одрит, Вицепрезидент Global Brand в Western Union, споделя:
"Партньорството на Western Union с УЕФА е фантастична възможност да комуникираме нашата марка в световен мащаб. УЕФА Лига Европа има глобална аудитория, като 87% от футболните фенове в международен план познават турнира, например в Мексико, Нигерия и Хонг Конг. Над 1400 играчи, представляващи 113 държави са участвали в турнира миналата година."


Като част от цялостната си подкрепа за УЕФА Лига Европа, Western Union разработва маркетингова и комуникационна програма, която ще има за цел да свърже клиенти от цял свят и участниците в турнира по уникален и вдъхновяващ начин.


За Western Union


Western Union е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с Vigo, Orlandi Valuta, на Pago Facil и Western Union Business Solutions, компанията осигурява на клиентите си бързи, надеждни и удобни начини за изпращане и получаване на пари по целия свят, както и за плащане на сметки.


Услугите на Western Union, Vigo и Orlandi Valuta се предлагат чрез комбинирана мрежа от близо 500 000 представителства в 200 страни и територии. През 2011 г. компанията е извършила 226 милиона транзакции от потребител–към-потребител в цял свят, като е придвижила $81 милиарда между клиенти и е извършила 425 милиона бизнес транзакции. За повече информация, посетете westernunion.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK