BRITANICA ESOL Examination Centre връчи сертификати на University of Cambridge във Варна

 

© BRITANICA

 



Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На церемония в Археологически музей Варна на 15 септември 2012 г., бяха връчени сертификатите на University of Cambridge на възпитаниците на BRITANICA.


На събитието сертификати получиха курсисти от най-ранна ученическа възраст до тинейджъри, подготвящи се за кандидатстване в престижните университети по света. Курсистите от BRITANICA Варна се отличиха с максимална успеваемост при полагане на изпитите. Най-младата възпитаничка на BRITANICA, получила сертификат Starters, е 8-годишната Елеонора Василева.


Церемонията бе открита от академичния директор Албена Вандалова, която поздрави възпитаниците на BRITANICA за отличните им постижения. "Имаме отговорност за нашите ученици от първите им крачки в изучаването на английски език, до постигане на целите им – получаване на международен сертификат за владеене на английски и приемане в престижни университети по света", отбеляза г-жа Вандалова.


BRITANICA е създадена през 1999 година и е оторизиран изпитен център на University of Cambridge. Във Варна BRITANICA разполага с 2 филиала – Чайка и Севастопол, както и още 12 в цялата страна, позиционирани в София, Бургас и Пловдив. Освен оторизиран изпитен център на University of Cambridge, BRITANICA е регистриран център и на английската организация UCAS (Universities and Colleges Admission Service).

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK