Юнайтед Партнърс стратегически разширява екипа си с мениджър нови клиенти

Съдържание от United Partners. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Жанета Дядовска се присъединява към екипа на една от водещите български компании в сферата на комуникациите - Юнайтед Партнърс, като мениджър нови клиенти. Тази нова позиция е част от стратегията за разширяване и развитие на дейността на агенцията на международни и регионални пазари, както и в сферата на дигиталните комуникации.


Жанета Дядовска има повече от 10 години опит в сферата на маркетинговите комуникации. Работила е по осъществяването на множество публични и политически кампании. Била е ръководител на отдел "Връзки с медиите" и пресаташе на парламентарна група в 39-ото Народно събрание. През последните 6 години е част от комуникационната група MAG Communications, като е отговаряла за ключови клиенти на агенцията, стратегическо планиране, изготвяне на комуникационни стратегии и продуктови кампании, BTL активности, медийни проекти, административно управление на PR звеното. Участва като експерт в разработване, изпълнение и мониторинг на проекти за комуникация и публичност, финансирани по европейски програми. Лектор в M3 College.


През годините е работила за български и чуждестранни клиенти като Petrol, Eurohold, Euroins, Ital Food Industry, Mango, Sigma Capital, EuroChance, Happy Bar&Grill, Hayat, КЕН, Le Coq Sportif, Marina Cape, Асоциация на съдиите по футбол в България, Immorent Bulgaria, Български Енергиен Форум, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, КТ Подкрепа и много други. Член на IPRA (International Public Relations Association) и БДВО (Българско Дружество за Връзки с Обществеността).


"Развитието на отличен професионален екип е важен фактор за успеха на агенцията. Новата ни стратегия е доста смела и специалисти като Жанета ще са ключов елемент в постигането на заложените цели", коментира Мария Гергова, Управляващ директор на Юнайтед Партнърс.


Юнайтед Партнърс е една от първите български специализирани PR агенции, която предлага пълно комуникационно обслужване. През последните петнадесет години компанията осъществява многобройни продуктови и корпоративни кампании, пъблик афеърс проекти, а през последната година и дигитални кампании за водещи компании в различни сфрери като Procter & Gamble, Diageo, IBM, ING Bank, ING Life, Western Union, Lufthansa, БТК, IBM, UNICEF, Киров, Johnson WAX, Nestle, Intel. През годините Юнайтед Партнърс печели многобройни отличия от конкурси в сферата на PR, сред които златната награда на IPRA в категория "Най- добра корпоративна PR кампания" с проектът "BGTeen.info" реализиран за Procter & Gamble.


Повече информация на: united-partners.com

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK