Игрите като професия и начин на живот – Game Dev Summit

Съдържание от Inter Expo Center. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Понеделник – 24 септември е последния ден на най-големия фестивал за градска култура провеждащ се в Интер Експо Център. Съвсем логично целият ден е отделен на Game Dev Summit. Конференцията е ориентирана както към студията за разработка на игри, така и към всички, които работят или търсят реализация в сферата на развлекателния софтуер и мултимедиите. Програмата на GDS Bulgaria 2012 повдига много широк спектър от теми, свързани с актуалните технически, творчески и бизнес процеси в гейм индустрията.


GDS Bulgaria 2012 е за професионалисти, но и за хора, които искат да превърнат разработката на игри в своя професия. В този смисъл имаме специално предложение към студентите, но и техните преподаватели ще получат ценни знания в рамките на конференцията.


GDS Bulgaria 2012 e преди всичко комуникационна платформа за една жизнена и постоянно растяща общност - на тези, които искат и знаят как да превърнат забавлението в професия.


Форумът откри генералния секретар на Европейската федерация на гейм дивелъпърите д-р Малте Берман с разговор за актуалните условия за гейм дивелъпмънта в ЕС.


Денят обещава да е интересен за всички. Независимо дали вече сте професионално ангажирани в разработката на игри, търсите реализация в тази област или просто искате да надникнете в кухнята на интерактивните забавления, GDS Bulgaria 2012 е срещата, която не бива да пропускате.


GDS Bulgaria 2012 ще събере на едно място представители на най-големите и успешни студия в България - хората, които взимат решения, прокарват тенденции, обучават кадри и създават нови работни места в бранша. В Интер Експо Център ще бъдат и визуалните артисти, графичните дизайнери, програмистите и маркетинг специалистите, които ще споделят своя опит в поредица от лекции, презентации, уъркшопове и дискусионни панели.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK