Деца от Бургас – отличници на изпитите на Кеймбридж

Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 24 септември на официална церемония в Морско казино възпитаници на BRITANICA Cambridge ESOL Examination Centre получиха своите сертификати на Кеймбридж – Starters, Movers, Flyers, KET и PET. 100 процента от курсистите в Бургас са взели успешно своя изпит.


Заместник кмета по Култура и Образование на Бургас - Йорданка Ананиева, връчи сертификат на Кеймбридж на един от най-малките кандидати, явили се на международен изпит Starters – 9-годишния Мартин. Г-жа Ананиева отправи пожелания и към останалите кандидати, успешно взели изпита за сертификат. "Пожелавам ви от сърце да извървите пътя по стъпалата на успеха и да завоювате успехите, за които мечтаете. А това, за което аз мечтая, като част от общинската администрация, е някой ден да се върнете в Бургас и всичко, което сте научили през годините, да приложите тук, за да става нашия град по-красив", топло призова в обръщението си Ананиева.


Академичният директор на BRITANICA Албена Вандалова също поздрави успешно явилите се кандидати за високия им успех. "Изключително съм доволна от представянето на нашите възпитаници, които доказаха за пореден път, че имат огромното желание и стимул да развиват познанията си по английски език, с които да кандидатстват в университети по цял свят", отбеляза г-жа Вандалова.


Мартин Димитров, един от най-малките възпитаници на BRITANICA, който получи сертификат Starters, не скри радостта си от постигнатото постижение. "Това е моят първи сертификат по английски език. Искам да благодаря на мама и татко, че повярваха в мен", сподели девет годишният малчуган.


Ученичката на BRITANICA Николина Ганева, взела изпита си за сертификат FCE с пълно отличие, сподели: "За всеки, който е имал амбицията да получи сертификат за владеене на английски език от престижна организация като Cambridge University ESOL, това е изключителен момент. Днешният ден ме прави особено щастлива , защото вече знам, че съм направила още една важна стъпка за сбъдването на моята мечта".


BRITANICA е създадена през 1999 година и е оторизиран изпитен център на Университета Кеймбридж. В Бургас BRITANICA има филиал на ул. "Патриарх Евтимий" 26, както и още 13 в цялата страна, позиционирани в София, Варна, Бургас и Пловдив. Освен оторизиран изпитен център на Университета Кеймбридж, BRITANICA е регистриран център и на английската организация UCAS (Universities and Colleges Admission Service).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK