"Ноември" през септември

Съдържание от ROI Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

През септември излезе романът "Ноември" на Явор Веселинов. Това е еротичен криминален трилър с елементи на мистика и магия. Преплита в себе си общочовешки парадигми, заедно с въпросите и състоянията, които измъчват главния герой. А той е детектив от полицията, разследващ убийство, влюбва се опасно в жена, която може да бъде фатална за него, и то не само в професионален план. Чувствата и терзанията му са изгарящи. Еротичните сцени са изпепеляващи и скандални.


Действието е динамично и непредсказуемо. Има неочаквани обрати и поява на нови и интересни герои. Любопитен елемент в книгата е използването на поезия. Главният женски персонаж, всъщност е известна певица. Фрагменти от нейни песни, които участват ефектно в действието, всъщност са стихове на голямата наша поетеса Маргарита Петкова.


Какво е да се влюбиш в страховете си? Какво е да обикнеш своя потенциален враг и противник? Докъде си готов да стигнеш в една любов, която може да те изсмуче целия, преди да те убие? Готов ли си да загърбиш всички страхове, да се усъмниш в приятелството и да го жертваш заедно с душата си, в името на едно силно и изгарящо чувство, което е равносилно на болест. Това са въпроси, на които всеки ще си отговори, след като прочете "Ноември".


Авторът Явор Веселинов, освен романът "Ноември", е написал и "Самоубийци" (2011), а скоро предстои и издаването на "Сънища". Явор живее в София, където има ветеринарна практика. Занимава се активно със спорт. Пише отдавна и сега споделя своя талант и въображение чрез книгите си. От няколко дни книгата "Самоубийци", преведена на английски език и с изцяло нова корица, се продава в електронен формат от Amazon.com.


Романът "Ноември" е първият художествен роман от марката ROI Books. Марка, под която екипът на ROI Communication навлиза в света на художествената литература след като вече повече от 13 години издава специализирана литература. Изкушението идва от един млад български автор, в чийто книги ние повярвахме. Книгите с логото ROI Books ще са за свободното време, защото дори и най-големите експерти имат нужда от храна за душата.


ROI Communication е бутикова ПР агенция, която издава специализирана литература. Агенцията е носител на наградата "ПР книга на годината" на Българското дружество за връзки с обществеността за изданията "Създаване на корпоративна репутация" (2005 г.) и "Добавената стойност на ПР" (2002 г.). Първото българско издание на "Ефективен Пъблик Рилейшънс" е първата издадена книга от ROI Communication в тази област и излиза през 1999 г.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK