Регистрацията в БГ Сайт 2012 се удължава до 8 октомври

Съдържание от ROI Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Поради големия интерес, регистрациите в БГ Сайт 2012 се удължават до 8 октомври. Ако имате сайт или проект, който отговаря на категориите и условията на конкурса, можете да го включите на адрес: bgsite.org/concurs/reg


След това, през октомври започва гласуване на жури и публика за определяне на победителите в БГ Сайт 2012.


Над 120 сайта и кампании вече заявиха своето участие в конкурса. Най-голям е интересът към категорията на младите Startup, която е с цели 38 участника.
Освен традиционно силните Корпоративен сайт и Електронен магазин, тази година напред излезе категория Кауза, събитие, общност с 12 участника.


Все още няма регистрирани в новите категории Корпоративен блог и Цялостна кампания.


За всички, които имат какво да покажат, могат да го направят на адрес: bgsite.org/concurs/reg до 8 октомври.


БГ Сайт обяви конкурс за непрофесионални водещи, хора от уеб общността. До 8 октомври ще се приемат и номинациите и самономинациите, от които след това организаторите ще изберат двамата водещи на церемонията по връчване на наградите, която ще се състои на 9 ноември 2012 г. във VIVACOM Art Hall.
На 9 ноември ще се състои съпровождащото Конкурса събитие - Уеб семинар.


Вашите номинации за водещи очакваме на адрес: [email protected]


Експертен съвет ще определи достойните за Специална награда в БГ Сайт 2012.


Надпреварата в тринадесетото издание на БГ Сайт се очертава да бъде изключително оспорвана. Кои ще са най-добрите проекти, които ще получат почетните статуетки изработени специално за конкурса от скулптура Иво Арнаудов, ще се разбере през ноември.


За конкурса:


Инициатор на идеята и организатор на конкурса "БГ Сайт" и Уебсеминара през 1999 г. е уеб агецията ABC Design & Communication. От 2009 година организатор на конкурса е Фондация БГ Сайт.


Най-престижните у нас уеб награди за Български сайт се провежда за тринадесети път. Тази година ще протече под мотото - В пиксели. БГ Сайт се превърна в установена традиция, очаквано и важно за дигиталната индустрия в България събитие.


Организатор
Фондация БГ Сайт


Спонсори
СуперХостинг.БГ; Спонсор категория Образование и наука; EURid;


Логистичен партньор
VIVACOM Art Hall

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK