Професионална аерография и уъркшоп за панорамна фотография по време на COPI`S

Съдържание от Интер Експо Център. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Трите дни посветени на рекламната и печатна комуникация - 16, 17 и 18 октомври ще съберат в зали 3 и 4 на Интер Експо Център браншовите организации, производителите на реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламните специалисти, а особено място ще се отдели на зелените мисли, еко обществата и дизайна, съобразен с природата.


Аерографията (все по-популярна и в България) ще бъде представена от студио Гаргамел. Изкуството е приложимо и върху много предмети като мотори, каски, китари, коли, сърфове, лаптопи и др. Тази техника е подходяща и за рисуване на стенописи, както и за боди арт, като боите са на водна основа и са напълно безвредни.


Един от специалните гости на семинарната програма е Марек Чарнецки - артист фотограф, член на Съюза на полските фотографи. "Манипулацията на светлината, която е основен фактор в създаването на фотография, ми позволява да създавам нови изображения от форми и цветове, като единствената цел е да намеря и да покажа на наблюдателя моя стилистичен подход към обекта на снимката." – споделя г-н Чарнецки, майстор на Фотографската Асоциация на Обединеното кралство. На 18 октомври той ще води уъркшоп на тема "Рекламна и творческа фотография", който се реализира от фотоклуб "Осмо Изкуство" със съдействието на Полския институт.


COPI`S ще представи различни ЗЕЛЕНИ ИДЕИ и екотехнологи, еко-солвентни мастила за почти всички модели широкоформатни принтери. Тенденциите при производството на обемни букви, осветени с LED модули и демонстрации на различни 3D Mapping инсталации ще демонстрират Regneva Design.
В дните на изложението ще се проведе и Седмия Бълкански форум на печатарите, Семинар за управление на цвета – организиран от Българска Асоциация за графика и печат) и обучение за принципите и техниките при представянето (БДВО).


За повече информация посетете copi-s.com

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK