Програма Образование на фондация "Ейнджълс" - клон София

Съдържание от Фондация "Ейнджълс". Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Фондация "Ейнджълс" - клон София с председател Милен Гошин осъществи поредната си благотворителна инициатива за подпомагане на трите деца Евдокия Витанова (15 год.), Симона Витанова (14 год.) и Людмил Витанов (11 год.).


Фондацията закупи и предостави на децата всички учебници и учебни пособия, необходими за тяхното образование. В момента Евдокия и Симона са 9 клас, а Людмил - 5 клас и показват много добри резултати в своето образование.


Закупените учебни материали бяха връчени на 11.10.2012 г. от служителя Борис Гълъбов и ръководителката на отдел Маркетинг в "Ай Еф Джи Лизинг" АД - Елена Иванова, съпричастни към благотворителните дела на фондацията.


Екипът на "Ейнджълс" споделя убеждението, че доброто образование е ключ към успеха и ще продължи да подкрепя всяка образователна инициатива.


Повече информация можете да получите на foundationangels.org.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK