Кожен свят и Флора, паралелно с COPI`S и BEGE Expo

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

До 21 октомври Интер Експо Център е домакин на двете специализирани изложения "Кожен свят" и "ФЛОРА".


Български производители и вносители на чуждестранни марки, предлагат голямо разнообразие на кожени изделия – якета и палта от естествени и изкуствени кожи, обувки и чанти. Кожени якета на промоционални цени, започващи от 100 лв., и намаление за дните на изложението на кожени аксесоари, шапки и ръкавици очакват посетителите. По време на изложбата търговците имат възможност за договаряне и търговия на едро.


"ФЛОРА" и лидерите в цветопроизводството и градинарството предлагат саксийни растения и посадъчен материал за градината - разсад, луковици, семена за цветя и зеленчуци, билки и тревни смески. Голямо разнообразие на керамични, стъклени и пластмасови изделия, препарати за растителна защита, торове, напоителни системи, градинска техника и специализирана литература. Посетителите могат да намерят и подходящи подаръци – сувенири и ароматни свещи, както и интересни идеи за предстоящите коледни и новогодишни празници.


Входът и за двете изложби е свободен от 10 ч. до 18.45 ч. включително и в неделя – зали 5 и 6 за Интер Експо Център – София.


През третия ден на COPI`S акцентите в семинарната програма са от Българското дружество за връзки с обществеността – партньор на специализирания форум. "Разбиране на потребителите и нови комуникационни стратегии" е лекцията, която започва в 10.30 ч., а обучението "Как да намерим спонсор и как да откажем спонсорство" ще се проведе от 14.00 до 18.00 ч. с водещи Виктория Блажева – Директор "Връзки с обществеността и корпоративни комуникации" (УниКредит Булбанк) и д-р Александър Христов, Акаунт директор (CIVITAS Bulgaria). В зала 4 Йотам Яхел – старши сервизен технически инженер във 3М ще проведе уъркшоп на тема "Частично облепяне на автомобил с 3M™ SCOTCHPRINT ® WRAP FILM SERIES 1080", а в зала 3 полският фотограф Марек Чарнецки (член на Съюза на полските фотографи и майстор на Фотографската асоциация на Обединеното кралство, четирикратен носител на British Professional Photography Awards) ще представи особеностите на творческата фотография.


В семинарната част на зала 4 от 12.00 до 13.00 ч. Мартин Каменов (МАКСОФТ) ще представи каталог BrandIt 2013, както и ще направи обзор за начините, по които интернет се е променил през 2012 – особености на интернет и печатната комуникация в бизнеса. През целия ден в зала "Витоша" на Конгресния център продължава Седмият балкански форум на печатарите.


Специализираният форум за печатна и рекламна комуникация се паралелно с 5-ото юбилейно издание BEGE Expo 2012 - най-значимото изложение на Балканите за свободното време, игралната и развлекателната индустрия. Юбилейното издание събира производители, доставчици и представители на индустрията за свободното време. Събитието представя последните тенденции и технологии в туристическия, развлекателния, игралния и вендинг сектора.


COPI`S и BEGE Expo очакват посетителите си и утре (18 октоври) от 10.00 ч. до 18.00 ч. в изложбения комплекс на София, на бул."Цариградско шосе".


Повече информация на iec.bg

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах