MеistеrPlus.com – платформата, която намира качествените майстори

Съдържание от MеistеrPlus

С подкрепата на Start It Smart и фонда за рисков капитал Eleven, MеistеrPlus.com има амбицията да реши познатия проблем, къде и как да намерим добър майстор за всякакъв вид строителни ремонти и домашни услуги.


Сайтът предлага възможност за бързо и лесно намиране на най-добрите изпълнители в над 40 категории - от ключарски услуги до цялостно изграждане на имоти.


Иновацията, която платформата предлага на своите потребители, е сигурната и надеждна система за обратна връзка. Клиентите публикуват заявки в сайта безплатно, а майстори и строителни фирми кандидатстват по тях. След изпълнение на възложената работа клиентът оставя в профила на наетия изпълнител мнението си относно качеството на извършената услуга.


По този начин майсторите имат възможност да градят репутация и да демонстрират своите умения чрез развиването на собствен профил в MеistеrPlus.com. Клиентите пък получават възможност за бързо намиране на качествени изпълнители.


Благодарение на добре формулираната си идея и стратегия за развитие на услугата екипът на MеistеrPlus.com успя през май месец тази година да се класира на втория етап на конкурса 3Challenge на предприемаческия клуб Start It Smart. А няколко месеца по-късно платформата беше един от 11-те проекта, получили финансиране по европейската програма JEREMIE и фонда за рисков капитал Eleven.


Оттук нататък, освен от финансовата подкрепа на инвеститорите, екипът на MеistеrPlus.com ще се възползва и от менторството на български и световни бизнес, интернет и технологични светила, както и от подкрепата на Google - официален партнъор на Eleven.


Първата среща на MеistеrPlus.com с неговите клиенти ще бъде на специализиранто изложение за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко от 17 до 23 октомври в НДК.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK