Престижното Лондонско училище по PR стартира курс в София на 7-ми ноември

Съдържание от UPR. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Лондонското училище по PR /London School of PR/ започва записване на студенти в специализирания курс – PR и Управление на репутацията. Местата са ограничени. Тазгодишната програма включва 14 модула, които са разпределени в период от 3 месеца – от 7-ми ноември 2012г. до 30-ти януари 2013г. Желаещите да заемат място в профилирания курс, ще се обучават чрез принципно нови образователни методи, основани на интензивна интерактивност между лектор, съдържание и аудитория. Обучението е концентрирано изцяло върху разработването на реално приложими стратегии и техники за управление на репутацията на даден бранд или организация. Акцент в програмата е интегрирането и адекватното използване на новите "комуникационни екосистеми" от дигитални технологии и социални мрежи.


По време на обучението, курсистите на Лондонското PR училище, ще бъдат многократно провокирани да задават правилните маркетингови и PR въпроси и да намират отговори. В търсенето на нови знания и умения, техни ментори ще бъдат специалисти и практици, висши мениджъри от бранша, които са доказали своя талант на комуникатори в редица международни топ компании, сред които:


•Джон Далтън - Директор на LSPR и LSPR Worldwide, специалист по кризисни комуникации;
•Гергана Василева – Представител на LSPR за България, специалист по комуникации, корпоративен съветник и професионален коуч;
•Даниела Димитрова – Маркетинг мениджър на BMW Group България;
•Дора Стрезова – Маркетинг директор на Danone Румъния и страните от Адриатическите държави;
•Любов Костова – Директор на British Council България;
•Светлана Ставрева - член на PR екипа на IBM Growth Markets Unit във Виена;
•Велислава Попова – Главен редактор на информационния сайт www.dnevnik.bg;


Учебните курсове ще се провеждат в централата на училището – бул. Витоша 180, а модулите от програмата обединяват основните насоки в съвременния PR и управление на репутацията чрез холистичен подход към професията. Подробна информация за всеки елемент от курса, може да бъде намерена на официалната страница на LSPR за България - http://www.upr-consultancy.com/ .

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK