GEFCO представена на срещите на Президента Плевнелиев в Бавария

Съдържание от GEFCO

Българският филиал на логистичната група ЖЕФКО бе представен от член на екипа по време на Кръгла маса за инвестиционния климат в България, проведена в Мюнхен в присъствието на президента Росен Плевнелиев.


Представителят на ЖЕФКО участва и в групата, придружаваща българския президент при посещението му в централата на автоконцерна БМВ, както и при срещите му с представители на компании за компютърни технологии и на автомобилни клъстери.


Крум Дончев, мениджър Ключови клиенти в ЖЕФКО България, представи на участниците във форума възможностите пред автомобилния сектор в България, основани на прилагането на модерни решения в транспорта и логистика на авточасти и готови автомобили.


"Предлагаме решения, които биха могли да бъдат от съществено значение за успеха на всеки проект в автомобилостроенето. С тях разширяваме значително потенциала за реализацията на такъв тип проекти в България", сподели г-н Дончев с аудиторията.


Според г-н Дончев личната ангажираност на президента, демонстрирана при визитата му в Бавария, показва стремежа на страната ни да привлече инвестиции в тези сектори на икономиката.


Освен по покана на г-н Плевнелиев, ЖЕФКО България участва в делегацията на президента и като на член на "Аутомотив Клъстер България". По-рано през месеца ЖЕФКО България бе приета за член на клъстера, а изпълнителният директор на компанията г-н Александър Рачински беше избран и за член на борда на директорите на "Аутомотив Клъстер България".


"Аутомотив Клъстер България" планира организирането на едно от най-големите делови събития, които предстоят през 2013 г. в България - провеждането на Международна автомобилна конференция в София на 7 и 8 май 2013 г. Основните теми на двудневната конференция ще бъдат възможностите за инвестиции на автомобилостроителния бранш и представянето на добрия опит на компании, вече инвестирали в страната ни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK