"Грижата за пациента" е основна тема на бизнес форум MySuccess.bg in Pharmacy

Съдържание от Комуникационна агенция PRoWay. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Последните тенденции при стандартите за добрите производствени практики (GMP) и управлението на риска са ключови теми за добрата грижа за пациента и осигуряването на качествени фармацевтични продукти. Добрите бизнес практики от здравната и фармацевтичната област ще бъдат обсъдени по време на второто издание на бизнес форума MySuccess.bg in Pharmacy – "С грижа за пациента", организиран от списание ENTERPRISE. Форумът ще се проведе на 29 ноември 2012 г. в хотел Холидей Инн, град София.


Производители, дистрибутори, представители от аптеки и частни медицински центрове и болници ще дискутират управлението на риска като добра производствена практика, европейските стандарти за развиване на аптечна дейност и ще почерпят опит от успешните бизнес формули на чуждестранни фармацевтични производители. Участниците ще набележат и тенденциите в продажбите на лекарства в България, ще обсъдят предизвикателствата в частните болници и управлението на рисковете в здравните заведения като ключов фактор в добрата грижа за пациентите.


MySuccess.bg in Pharmacy поставя в центъра грижата за пациентите и отношенията с тях. По време на форума ще се обърне внимание на подхода към пациента – комуникацията с него, предоставянето на качествени продукти и услуги.


Бизнес форумът MySuccess.bg in Pharmacy разглежда реални практически казуси, насочени към последните тенденции за сектора, като "GMP международен стандарт за фармацевтичната индустрия", "GPhp – Добра аптечна практика", "Управление на качеството и контрол на продукцията за износ и внос" и "Управление на риска – добра производствена практика".


Официални спонсори на бизнес форума: Булвария Холдинг и TBI Leasing


Повече информация: pharmacy.mysuccess.bg

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK