Пощенска банка с удължени промоционални условия за потребителски кредит с фиксирана лихва

Съдържание от Proximitysofia. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Пощенска банка удължава промоционалния период за кандидатстване за потребителски кредит с фиксирана лихва до 15 декември 2012 г. През септември финансовата институция започна да предлага новия потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на изплащане с първоначално обявени промоционални условия, валидни до 15 ноември 2012 г.


Банката взе решение да удължи промоционалните условия до средата на декември, за да могат бъдещите клиенти да се възползват от облекченията в таксите и по време на настъпващите празници. Клиентите, подали искане за кредит до тази дата, няма да заплащат такса за отпускане на кредит и такса за разглеждане на документи. По този начин те кандидатстват за потребителски кредит с фиксиран лихвен процент от Пощенска банка напълно безплатно.


Фиксираната лихва дава на кредитополучателите сигурността, че независимо от икономическата и пазарна обстановка лихвените условия по кредита няма да бъдат променени и месечната погасителна вноска ще се запази без промяна по време на целия период на изплащане на кредита.


Допълнителна информация за потребителските кредити на банката можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.


За Пощенска банка
Пощенска банка с правно име "Юробанк И Еф Джи България" АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK