Обзор реконструира крайбрежната си улица

Съдържание от Имидж Едвъртайзинг. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

С напълно обновена крайбрежна улица ще посрещне Обзор следващият туристически сезон. Вече започна реконструкцията на най-ниската точка в града-ул. Черноморска, която при дъждове поема водите от целия град. В последните години инфраструктурата в ниските части по крайбрежието претърпя редица локални наводнения поради липса на хидравличен капацитет и частично изграден дъждовен фронт. С проекта "Реконструкция на битова и дъждовна канализация и водопровод на ул. Черноморска", финансиран с пари от капиталовата програма на община Несебър, кметът на Обзор Христо Янев вярва, че този проблем ще остане в миналото. От следващото лято ул. Черноморска ще бъде с напълно подновен водопровод и реновирани сградни водопроводни отклонения.


Инвестицията е на стойност 1 110 846 лв. и се очаква да бъде финализирана преди началото на летния сезон. Наред с новата водопроводна инсталация, проектът включва и облагородяване на терена. Така нов асфалт, нови бордюри и нови тротоари ще посрещнат гостите на Обзор следващата година и ще превърнат ул. Черноморска в предпочитано място за разходки край морето.

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK