Над 250 от най-добрите български вина ще се разлеят на DiVino.Taste тази година

Съдържание от ROI Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

В рамките на два дни - 17 и 18 ноември 2012 г. - всеки, който дойде ще може да пробва над 250 от най-добрите български вина. В Централен Военен клуб ще се проведе второто издание на форума за българско вино DiVino.Taste. Какво можем да очакваме от тазгодишната реколта в България ще разберем от самите производители, които се събират на изложението.


DiVino.Taste e изложение на българските винопроизводители и дава възможност да бъдат дегустирани едни от най-хубавите вина, дело на родните изби.
Изложението тази година ще събере близо 40 изби – едни от най-добрите български винопроизводители, които ще представят най-добрите си вина пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва с до 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното.


И тази година DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации.


Входът до изложението е с билети, а закупилите билет за поне един от майсторските класове или за WiFo имат достъп до изложението и за двата дни.
В рамките на DiVino.Taste 2012 ще се проведе за първи път WiFo под мотото "Да поговорим за вино и храна". WiFo е форум за вино (wine) и храна (food) и е съвместен проект на DiVino.Taste и ROI Communication. WiFo ще представи лекторите: Ясен Захариев, Константинос Лазаракис MW, Радослав Бимбалов, Руи Фалкао, Жак Латинов, Сандра Алексиева, Любомир Стоянов, Светослав Тодоров, Наталия Гаджева, които ще изнесат вдъхновяващи презентации в рамките на 15 минути. Чрез WiFo ще се създадат условия за диалог на една общност, за която виното и храната са от първостепенно значение.


Gourmet Publishing – издател на списанията DiVino и Меню, на сайтовете divino.bg и menumag.bg, както и на поредица кулинарни книги, е създадена от висококвалифицирани и вдъхновени професионалисти в областта на винената и гурме публицистика и култура. Това са високо ценени критици, не само защото са истински свързани с виното и храната, а и защото са идеолози за създаване на винена и гурме общност в България. Всички те са убедени, че в България се прави много добро вино, но малко хора знаят за това.


Подробности за програмата на изложението може да намерите на taste.divino.bg

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK