"Юнайтед Партнърс" основава клон на Vivactis Group в България

Съдържание от v. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

София, 7-ми ноември, 2012 г. – Днес, "Юнайтед Партнърс", водеща ПР агенция в сферата на комуникациите в България, обявява основаването на местен клон на групата на "Вивактис" (Vivactis Group). Компанията предлага иновативни стратегии в сферата на здравеопазването, специално разработени от опитен международен екип. Сред клиентите на "Вивактис" са компании като Novartis, NovoNordisk, GlaxoSmithKline, Roche, Astra Zeneca, Pfizer, Medtronic, и др.
Клонът на "Вивактис България" ще комбинира експертни и стратегически познания в здравеопазването с опита на местен екип от професионалисти и консултанти и ще се фокусира върху бизнеса на клиенти в този сектор, както и върху разработването на интегрирани комуникационни стратегии, насочени към техните ключови акционери в сферата и научните среди.


"Вивактис България" ще предлага на клиентите си стратегическото развитие, управление на марката, развитие на лидерите на обществено мнение, научни комуникации и дигитални стратегии. Компанията ще работи по бизнес въпроси, които засягат клиентите, както на корпоративно, така и на продуктово ниво. Българският екип ще работи съвместно с международния екип на Вивактис, който е разработил и локализирал решения в сферата на стратегическата комуникация за множество компании на световно ниво. Едни от началните проекти на "Вивактис България" са първото детско онлайн радио у нас – www.radiofamily.bg и национална програма срещу затлъстяването на деца.


"Вивактис България" помага на международните и местни компании да изградят и комуникират своята неповторима визия и да съдействат на ключови акционери", коментира Ален Махо (Alain Mahaux), президент и изпълнителен директор на "Вивактис". "Глобалната, стратегическа подкрепа на "Вивактис" ще спомогне на клиентите да се различават значително от конкурентите.", допълва той.


"Представянето на "Вивактис България" и използваните от тях нови инструменти и канали за изготвяне на стратегия ще бъдат от полза не само на компании в сектора на здравеопазването, но и като цяло ще ускорят развитието на бизнес комуникациите на местно ниво", коментира Мария Гергова, Управляващ директор на "Юнайтед Партнърс". "Изключително съм щастлива, че откриваме нови възможности пред пазара, обединявайки опита на лидери като "Вивактис" и познанията на българския екип, постигайки набелязаните цели и осигурявайки по-добро обслужване за компаниите и организациите, органите по здравеопазване и пациенти, за обществото като цяло."


За Груапата на Вивактис
"Вивактис" е една от най-големите независими, консултантски групи в сферата на здравеопазването, комуникациите и маркетинга. Към момента групата на "Вивактис" има 34 офиса в 20 страни по света, с разширено присъствие на основните европейски и северноамерикански пазари. С фокус върху здравеопазването, "Вивактис Груп" е уважаван експерт, работещ по световни – паневропейски и местни – кампании за фармацевтични, биотехнологични и медицински съоръжения, храна и здравеопазване на потребителско ниво. "Вивактис" е член на Newton 21 group (www.newton21.com).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK