Три продукта - три златни медала от Месомания 2012

 

© Маджаров

 Съдържание от Маджаров

Продуктите на фирма "Димитър Маджаров - 2" ЕООД доказаха висша класа на Деветнадесетото международно специализирано изложение за месо и месни продукти "Месомания". Експертно жури оцени със златни медали и диплом и трите продукта, с които фирмата се състезаваше в изключително тежка конкуренция. При дегустация "на сляпо" Луканка "Златна селекция", Суджук "Златна селекция" и Свински бут сурово-сушен по средиземноморски бяха най-добри в категорията "Качествен и оригинален пазарен продукт".


= Силните страни =


- серията "Златна селекция" е произведена само първокачествено охладено, ръчно обезкостено свинско и телешко месо от специално селектирани животни.


- традиционните български рецепти са използвани само висококачествени естествени подправки и обвивки, без добавка на изкуствени консерванти и оцветители, без ГМО и алергени.


- зреенето на сурово-сушените продукти продължава от 20 до 40 дни по технология, запазваща стария български вкус, без добавяне на стартерни култури.


- Свинския бут по средиземноморски е произведен само от охладено месо. Специфичните му вкусови характеристики се дължат на специално подбрани, качествени меса и подправки и на удължения период на зреене – 30 дни


= Традиция =


Фирма "Димитър Маджаров – 2" ЕООД е производител на млечни и месни продукти. От 20 години тя е на българския пазар. От 2005г. са въведени ДПП, от 2006г. – системата НАССР, от 2008г. - ISO 9001, а от 2011г. сме сертифицирани по IFS. Наши партньори са най-големите търговски вериги. През 2009г. Марката "Димитър Маджаров" е в Топ 20 на престижната класация Superbrands и лидер в категорията "Месни продукти" на същата класация за 2012-2013г.


=Предстои =


В стремежа да отговорят на все по-високите изисквания на нашите клиенти технолозите на фирма "Димитър Маджаров – 2" ЕООД доразвиха серията "Златна Селекция" с два нови продукта: "Луканка от конско месо" и "Конски суджук". Те ще се появят в търговската мрежа през декември.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK