VIVACOM прави Twitter-конкурс за най-свежата идея от StartUP Conference 2012

Съдържание от Николай Николов. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

VIVACOM организира конкурс за най-свежата бизнес идея по време на StartUP Conference 2012, която ще се проведе този уикенд в Интер експо център и VIVACOM Art Hall под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма и с подкрепата на телекома. Конкурсът ще се проведе в специално създаден за целта канал в Twitter - #NewBornIdeas, а най-добрата идея, избрана от жури на компанията и StartUP фондацията, ще бъде презентирана пред мениджъри от телекома и ще получи възможност за менторство и финансиране.


Конференцията е първото събитие, с което телекомът стартира дългосрочен проект за партньорство със стартиращия бизнес у нас. Следващи стъпки в тази посока са изготвянето на специален StartUP пакет от телекомуникационни услуги за младия бизнес при изключително атрактивни условия и организирането на StartUP [email protected] в началото на 2013, който ще бъде подкрепен от телекома и ще се фокусира изцяло върху идеи за разработване на мобилни приложения.


В дискусионния панел за инвеститори в конференцията този уикенд ще вземе участие Атанас Райков, Мениджър Мобилни продукти и услуги, от VIVACOM, който ще разясни още възможности за партньорство между телекома и младите предприемачи чрез платформата за мобилни приложения VIVA Apps, която популяризира и разпространява сред потребителите на операционната система Android апликации с локално съдържание и предназначение.


Партньорството със StartUP обществото в България е част от стратегията на VIVACOM Фонд за създаване на споделена стойност, която през тази година телекомът разви с утвърждаването на VIVACOM Art Hall като свободно пространство за култура и изкуство и разпространението на безплатен интернет достъп на обществени места в цялата страна.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK