Western Union е избран за Superbrand на българския пазар

Съдържание от United Partners. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Western Union, световен лидер в сферата на паричните преводи, e избран за една от най-силните марки на Българския пазар според престижната международна класация Superbrands за периода 2012/13. Наградата беше връчена на Конрад Олшаниецки, Директор Network Agent-Banking, по време на официалната гала церемония Superbrands Tribute Event в София.


"Това, което превръща Western Union в Superbrand, са нашите клиенти – милиони работещи хора, които изпращат пари, за да помогнат на своите семейства или деца, които учат в чужбина – също така и нешите агенти и сътрудници, които представят компаниията пред клиентите. Ще продължим да се развиваме в тази посока и да работим усилено, за да предложим нови продукти с цел да задоволим променящите се нужди на клиентите.", споделя Конрад Олшаниецки.


Подборът и оценяването на марките се осъществява на базата на независимо проучване, проведено в рамките на българския пазар. Основните критерии за оценяване са качество на предлаганите продукти или услуги, степен на доверие в марката, уникалност и познаваемост на марката в съответния бизнес сектор. Всички марки са оценени от членовете на независимо експертно жури - Борда на Superbrands България, както и на национално онлайн гласуване.


Western Union е на българския пазар от 1994 г., като предлага своите услуги в партньорство с шест финансови институции - Обединена Българска Банка, Централна Кооперативна Банка, Сосиете Женерал Експресбанк, Кеш Експрес, Пощенска банка и Търговска Банка Д. В края на месец ноември 2012 г. Western Union обяви официално партньорството си с верига бензиностанции OMV България. Партньорството с OMV България ще прибави 84 нови локации към съществуващата мрежа от 1 500 представителства на Western Union в България.


За Western Union
Western Union Company (NYSE: WU) е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с филиалите си Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil и Western Union Business Solutions, Western Union осигурява на клиентите си бързи, надеждни и удобни начини за изпращане и получаване на пари по целия свят, както и за плащане на сметки. От 30-ти септември 2012 Western Union, Vigo и Orlandi Valuta оперират чрез комбинирана мрежа от над 510 000 агента в над 200 държави и територии. През 2011 г. компания Western Union е извършила 226 милиона транзакции от потребител–към-потребител в цял свят, като е придвижила 81 милиарда долара между клиенти и е извършила 425 милиона бизнес транзакции. За повече информация, моля посетете www.westernunion.com.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK