Пощенска банка и Visa започват да предлагат кредитна карта Visa Gold

Съдържание от proximitysofia. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Пощенска банка и Visa разширяват партньорството си на българския пазар и започват да предлагат на всички настоящи и нови клиенти на банката кредитна карта от висок клас Visa Gold.


Кредитна карта Visa Gold е изключително удобна както за пазаруване в голям брой търговски обекти в страната и чужбина, така и при ползване на банкомати. Предимствата на картата включват дълъг безлихвен гратисен период до 50 дни за погасяване на задълженията, 3% минимална месечна вноска, възможност за изплащане на покупки на равни месечни вноски, сигурност и удобство при пазаруване в интернет или плащане на битови сметки на банкомат. При ползване на гратисния период, заедно с липсата на такса при покупки, клиентът значително оптимизира разходите си при използване на картата.


Картодържателите на Visa Gold от Пощенска банка получават и допълнителна привилегия от Програмата за лоялност за клиентите с кредитни карти от банката. Тя позволява отстъпка от целия обем на покупките с картата, която се натрупва под формата на точки и осребрява в пари, по желание на клиента. Колкото по-често се използва кредитната карта, толкова повече точки събира клиентът. Той събира точки срещу всеки похарчен лев независимо от стойността на транзакцията. Със спестените пари картодържателите могат да покрият годишната такса за обслужване на картата, както и да закупят подаръци за своите близки и приятели. Допълнително, клиентите получават различни отстъпки при търговски партньори на Пощенска банка, като например 2% отстъпка при зареждане на гориво във верига бензиностанции ЕКО.


"С добавянето на престижната Visa Gold в богатото ни портфолио от продукти за граждани се стремим да предоставим максимално предимство на нашите клиенти. През първите девет месец на 2012 г. постигнахме 30% ръст на покупките с карти. Това е показателно, че все повече хора осъзнават предимствата на кредитните карти. На практика разходът за клиента е минимален, тъй като картите ни са освободени от такси при покупки, както и от лихви при ползване на гратисния период. За разлика от стандартния заем кредитната карта е по-гъвкав инструмент – клиентът може да я ползва многократно до размера на отпуснатия му лимит. Все повече хора осъзнават предимството на кредитната карта и тя все по-уверено навлиза в ежедневието ни. Затова съм уверен, че за много кратко време ще постигнем отлични продажби с Visa Gold", коментира г-н Евтимиос Зоис, началник управление "Потребителско кредитиране и карти".

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK