Пощенска банка подкрепя серия детски инициативи за празниците

 

© proximitysofia

 Съдържание от proximitysofia

Пощенска банка подкрепя специалния детски концерт "Коледна феерия", който се организира днес от община Средец пред Народния театър "Иван Вазов" в София. За малчуганите са подготвени много изненади и подаръци от Дядо Коледа и Снежанка, както и забавна програма с пътуващ детски театър "Елени", атрактивно шоу със Замунда банана бенд, клоуни, фокусници, много песни и танци. На специална томбола ще бъдат раздадени награди, като най-голямата е осигурена от главния спонсор на събитието Пощенска банка.


Благодарение на банката в центъра на София до 22.12.2012 г. ще се движи и атрактивен ретро-трамвай, на който Дядо Коледа ще забавлява децата и ще им раздава специални подаръци.


Пощенска банка е институция с 14-годишна традиция в подпомагането на обществени каузи. Ежегодно банката реализира множество проекти за корпоративна социална отговорност, сред които е дългосрочната програма "Силен старт с Пощенска банка" в подкрепа на средното образование в България, партнира си с организации за деца с увреждания за ръчно изработване на коледни картички и мартеници.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK