Американска компания, избра русенска фирма за свой официален представител за България

Съдържание от Марпекс Агро. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Schaefer Ventilation Equipment е компания специализирала се във вентилационното оборудване, проектиране, производство и разпространение на иновативни, ефективни и надеждни топлоизолационни продукти на земеделските, градинарски, промишлени и търговски съоръжения.


Русенската и американската фирма са се насочили към изграждане на вентилационно-охлаждащо оборудване за кравеферми, свинеферми и др. за да се повиши производствената им ефективност, а от там и конкурентоспособноста на фермерите.


На среща проведена миналата седмица с представител на борда на директорите на Schaefer Ventilation Equipment - Г-н Пийт Лайл, "Марпекс Агро" и техния американски партньор се споразумяха за съвместно сътрудничетво.


Г-н Лайл отбеляза, че българския - селскостопански сектор има богати възможности за развитие, но и нужда от иновативни решения за повишаване конкурентоспособността и производителността на фермите.Тези иновации са отдавна приложими на запад и вече дават своя положителен резултат.Според него е нужна още ефективна политика насочена към развитие на селското стопанство, качествени и надежни западни партньори.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK